LG G3 A – lézeres autofókusszal felturbózott G2

Farkas Norman - 2014. augusztus 8.

A kisebbik dél-koreai gyártó anyaországában mutatta be G3 csúcsmobiljának legújabb változatát. A G3 A nem tekinthető ízig-vérig újdonságnak, ugyanis az LG G2 új képességekkel felruházott kiadását üdvözölhetjük személyében.

 

Az LG egy újabb olyan mobilról rántotta le a leplet, amelyet csak távolról figyelhetünk. A G3 legújabb „A” kiadásáról van szó, ami bármennyire is meglepő, sokkal jobban hasonlít a tavaly bemutatott G2-re, mint a névrokon zászlóshajóra. A hasonlóság oly mértékű, hogy a G3 A külsejét és tudását tekintve is totál megegyezik a G2-vel, egyedül képalkotás frontján mutat túl rajta, mivel megörökölte a G3 13 megapixeles, lézeres autofókusszal támogatott hátlapi kameráját.

A Dél-Koreában megjelenő mobil előlapját egy 5,2 hüvelykes Full HD kijelző uralja, hátlapja alatt egy 2160mAh kapacitású akkumulátor lapul. A fedélzeten lévő Android 4.4 KitKat gyors futásáról egy négymagos Snapdragon 800 processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 32GB tárhely és LTE-A modem egészít ki. Szoftveres szempontból a gesztussal vezérelhető zenelejátszót és ébresztőt tekinthetjük a készülék újításainak.

Hogy még véletlenül se keverjék össze a vásárlók a tavalyi G2-vel, a G3 A hátlapját – legyen szó akár a fehér, akár a fekete verzióról – 3D hatású minta díszíti.

 


 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza