LG D635 – Windows Phone 8.1 alapokon

Farkas Norman - 2014. július 31.

Egy új, Windows Phone 8.1 rendszerű LG mobilról érkeztek friss hírek. A középkategóriás D635 a középmezőnyt erősíti majd, és egy 5 hüvelykes HD kijelzőn szállítja a csempéket.

Már hallhattunk arról, hogy az LG ismét szerencsét próbál a Microsoft mobil platformján, sőt egy Uni8 nevű készülék is felbukkant a pletykák között, melyről egy sajtófotót is láthattunk (alant). Az idő előrehaladtával nem érkeztek fejlemények a gyártó csempés újdonságáról, azonban a napokban szárnyra kapott egy hír egy D635 típusú LG mobilról, ami állítólag a Windows Phone 8.1 rendszer köré épül. A készülék létezésére Alan Mendelevich, a több platformon átívelő AdDuplex hálózat megalkotója árult el információkat.

 

 

Alan sajnos nem árult el részleteket a készülék tudásáról, de az AdDuplex adatbázisából annyi kiderült, hogy egy 5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel (HD) felbontású megjelenítővel szerelt okostelefonról van szó, aminek a fedélzetén a Windows Phone 8.1 rendszer teljesít szolgálatot. Sajnos egyelőre rejtély, hogy a középkategóriába sorolandó kütyü mikor jelenik meg, sőt még az is lehetséges, hogy csak egy prototípusról van szó, ami sosem jut el az üzletek polcaira.

Bármi is legyen a helyzet a D635-tel, még ebben az évben számíthatunk windowsos LG mobilokra, hiszen a gyártó korábban elárulta, hogy az év hátralévő részében ismét képviseltetni fogja magát egy-egy modellel a Microsoft rendszerén.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza