Az LG G3 duplázhat elődjéhez képest

Czipperer Dia - 2014. július 30.

Elemzők szerint az LG új zászlóshajó mobilja messze felülmúlhatja elődje, az LG G2 sikereit. A becslések szerint akár még duplázhat is a mobil az eladásokat tekintve.

Sophia Kim, a Woori Investment & Securities elemzője szerint az LG G3 sokkal sikeresebb lesz, mint a G2. Jobb eladási mutatókat várnak a telefontól.

Egyelőre még nem közölte az LG a  telefon hivatalos eladási adatait, csak a sikeres negyedéves eredmények kapcsán beszéltek arról, hogy 14,5 millió telefon kelt el a második negyedévben. A növekvő számok pedig egyértelműen az új üdvöske javára írhatók – ezt a vállalat maga is megerősítette.

Az LG G2 2013 augusztusában mutatkozott be, év végére (decemberig bezárólag) pedig több mint 3 millió darab kelt el, a G3-tól pedig még ennél is többet várnak. Korábbi pletykák szerint a vállalat terve, hogy meglépje a 10 milliós küszöböt év végéig.

Sophia Kim szerint az iPhone 6 megjelenése nem lesz túlzott hatással a G3 sikerére. Ahogy a Korea Timesnak kifejtette, az Apple és a Samsung az igazi riválisok. Vannak olyan aggodalmak, melyek szerint az iPhone 6 negatív hatással lesz a G3-ra, ám szerinte ezek eltúlzottak. Az új Apple mobillal a Samsung piacra részesedése csökkenhet majd.

 

Forrás: Übergizmo.com

Kulcsszavak: okostelefon, LG G2, LG G3, LG
Vissza