Galaxy S III mini: szürke, barna, vörös és fekete árnyalatban is

Farkas Norman - 2013. január 10.

Hamarosan a mostani kettőn túl további négy új színben is piacra kerül a Samsung Galaxy S III stílusjegyeiből építkező, ám nála szerényebb méretekkel és hardveres képességekkel megáldott S III mini.

A dél-koreai gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan négy új árnyalatban kerül piacra a Galaxy S III mini. A Samsung zászlóshajójának visszafogott méretekkel és szerényebb hardverrel szerelt kiadása így a már elérhető kék (Pebble Blue) és fehér (Ceramia White) mellett a szürke (Titan Grey), vörös (Garnet Red), fekete (Onyx Black) és barna (Amber Brown) árnyalatokban is felkerül az üzletek polcaira a közeljövőben.

Egyelőre rejtély, hogy pontosan mikor válnak elérhetővé a vadító színekben pompázó újdonságok, de szinte biztos, hogy kellemes fogadtatásban lesz majd részük, főleg a fiatalok részéről.

Az immár Android 4.1 Jelly Bean rendszerű Galaxy S III mini egyébként 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású Super AMOLED érintőképernyőt, kétmagos, 1GHz-es processzort, 1GB RAM-ot, 8, vagy 16GB belső tárhelyet, microSD foglalatot, 1500mAh kapacitású akkumulátort, valamint VGA előlapi- és 5 megapixeles hátlapi kamerát tudhat magáénak.

 

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza