Szűrés

A(z) Samsung kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung összehangolt lépéseket sürget a szilícium-völgyi 5G csúcstalálkozón

2016. október 22. -

A Samsung Electronics volt a házigazdája az első szilícium-völgyi 5G csúcstalálkozónak, amelyet a Samsung Research America létesítményében tartottak a kaliforniai San Jose városában. 

Kulcsszavak: hálózat, 5G, Samsung
Tovább

A Samsung leállította a Galaxy Note7 gyártását és elkezdte készülékváltás programját

2016. október 16. -

Mivel a Samsung számára ügyfelei biztonsága a legfontosabb, ezért október 10-én úgy döntött a vállalat, hogy a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését felfüggesztik, és a készülékek gyártását leállítják. 

Tovább

A Samsung arra kéri globális partnereit, hogy függesszék fel a Galaxy Note7 értékesítését és cseréjét

2016. október 12. -

A Samsung együttműködik a releváns szabályozó szervezetekkel, hogy felderíthessék a legutóbb jelentett, Galaxy Note7 készülékeket érintő eseteket.

Tovább

A Samsung megkezdte a 14 nanométeres FinFET technológiájú alkalmazásprocesszorok tömeggyártását

2016. október 12. -

A félvezető technológiában iparágvezető Samsung Electronics bejelentette, hogy megkezdte az Exynos 7 Dual 7270 sorozatgyártását. Ez az az első olyan mobil alkalmazásprocesszor (AP) a piacon, amelyet a 14 nanométeres (nm) FinFET technológiát alkalmazva kifejezetten a viselhető mobileszközökhöz fejlesztettek ki. Emellett ez az első olyan eszköz a kategóriájában, amely a teljes körű csatlakoztathatósági funkciók és az LTE modemek integrációját kínálja.

Tovább