Szűrés

A(z) Samsung kulcsszót tartalmazó cikkek

Továbbfejlesztették a Samsung Gear VR-t

2015. március 2. -

Nem szűkölködött bejelentésekben az idei MWC első napján a Samsung. A csúcsmobilok mellett tartogatott még meglepetéseket a techóriás, többek között a továbbfejlesztett Gear VR virtuális valóság eszközt is bemutatták.

Tovább

Bemutatkozott a Galaxy S6 és az S6 Edge

2015. március 2. -

A Samsung tegnap este bemutatta idei okostelefon-zászlóshajóit, a Galaxy S6-ot és annak két oldalra lehajló kijelzővel szerelt edge változatát. Az újdonságok nemcsak hardveres fronton képviselik méltó módon a felsőkategóriát, hanem dizájn és anyaghasználat terén is hozzák a prémium szegmensben elvártakat.

Tovább

Sajtófotón a Galaxy S6 Edge

2015. február 23. -

A T-Mobile US oldalán jelent meg a Galaxy S6 Edge kedvcsináló fotója, amin jól látszik a csúcsmodell oldalra lehajló kijelzője.

Tovább

Samsung NX500: az NX1 tudása kompakt házban

2015. február 23. -

A Samsung bemutatta NX500-as fényképezőgépét, amely Bluetooth, WiFi és NFC támogatásával, 28 megapixeles felbontásával, a BSI APS-C szenzorokkal, a 4K (UHD) minőségű videofelvétellel, DRIMeV képfeldolgozó processzorával, egyedi autofókusz rendszerével és a Samsung Auto Shot funkcióval a profik igényeit is kielégíti – hiszen az NX500 az NX1 funkcióit egy kompakt készülékbe ágyazza.

Tovább