Szűrés

A(z) Samsung kulcsszót tartalmazó cikkek

Korlátlan internet-hozzáféréssel a munka is hatékonyabb lehet

2014. augusztus 22. -

Az európai munkavállalók szerint hatékonyabb lehet a munkavégzés, ha az alkalmazottak korlátlan internet-hozzáférést kapnak számítógépükön, mobiltelefonjukon, és szabadabban oszthatják be munkaidejüket. A Samsung megbízásából végzett kutatás szerint az európai munkavállalók egyre gyakrabban intézik privát ügyeiket irodájukból, ám jelentősen megnőtt a munkaidőn kívüli munkával töltött órák száma is. 

Tovább

Okostelefon, fényképezőgép és Multiroom rendszer kategóriában is EISA-díjas lett a Samsung

2014. augusztus 21. -

A Samsung idén három kategóriában is elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) díját. A vállalat készülékei, a Samsung Galaxy K zoom, a Samsung NX30 és a Samsung M7 Multiroom Rendszer is kaptak elismerést.

Tovább

Fém köntösbe öltözik a Galaxy S széria?

2014. augusztus 21. -

A Sina.com Samsung beszállítói forrásokra hivatkozva szellőztette meg a napokban, hogy a Galaxy S széria legújabb tagja teljes fémborítást kap. A Galaxy S6-ot csak jövőre várják, de a Samsung irányváltásának köszönhetően már most sokan tudni vélik, hogy milyen köntösbe bújtatják a csúcsmobilt.

Tovább

A Samsung Galaxy Mega 2 is ott lesz az IFA kiállításon?

2014. augusztus 19. -

Nemsokára Berlinbe tömörül a techvállalatok apraja nagyja. A Samsung is ott lesz a szeptemberi eseményen, méghozzá nem is akármilyen készülékeket tartogat. Ha minden igaz, a Galaxy Note 4 mellett a Galaxy Mega 2 is bemutatkozik.

Tovább