Szűrés

A(z) Samsung kulcsszót tartalmazó cikkek

Teljesítményjavító frissítés Galaxy S5-re

2014. július 24. -

A Samsung egy új szoftverfrissítést adott ki idei zászlóshajójához, melynek terjesztése máris kezdetét vette Angliában és Kelet-Európában. A mintegy 200 megabájt méretű frissítés kizárólag arra született, hogy felturbózza a Galaxy S5 rendszersebességét.

Tovább

Ultrabookhoz szánt külső DVD írók a Samsungtól

2014. július 23. -

A Samsung bemutatta legújabb, ultravékony hordozható DVD íróit – az SE-218GN és az SE-208GB optikai lemezmeghajtókat (ODD), amelyek kivitelezésüket és kompakt méretüket tekintve abszolút megfelelnek az Ultrabook felhasználók minden igényének.

Tovább

A technológiai vívmányok 4-ből 3 embert közelebb hoztak családjukhoz

2014. július 17. -

Az emberek technológiához való hozzáállása és használata folyamatosan változik, ezt szem előtt tartva készítette el a Samsung Magyarországon is a Techonomic Index elnevezésű reprezentatív felmérését. A kutatás fényt derített arra, hogy a különböző elektronikai eszközök használatával mennyi időt töltünk, és hogy ez mennyiben befolyásolja a társas kapcsolatainkat.

Tovább

Galaxy V – 3G-s belépő a fejlődő piacokra

2014. július 14. -

Egy vietnámi üzlet oldalán bukkant fel hivatalos bemutatója előtt a Samsung belépőszintű újdonsága, a Galaxy V. A fejlődő piacokra szánt jövevény szerény technikai tudással bír, de elég olcsó ahhoz, hogy sokakat magához vonzzon.

Tovább