Szűrés

A(z) Samsung kulcsszót tartalmazó cikkek

Apple Pay kihívón dolgozik a Samsung?

2014. december 18. -

Egy friss jelentés szerint a Samsung hadat üzenhet az Apple-nek, legalábbis, ami a mobilfizetést illeti. A dél-korei gyártó a legfrissebb hírek szerint egy rivális platformot fejleszt.

Tovább

Kiszivárgott a Samsung Galaxy E5 és E7 mobilok teljes tudáslistája

2014. december 15. -

Hamarosan debütálhat a Samsung középkategóriás Galaxy E sorozata, melynek első két képviselője – a Galaxy E5 és E7 – nagyon hasonlít tudás és anyaghasználat frontján is a fémes Galaxy A széria tagjaira.

Tovább

Vajon mik vezetik a karácsonyi kívánságlistákat?

2014. december 12. -

A poént gyorsan lelőjük a türelmetlenek kedvéért: a Samsung friss, Facebookon végzett felmérése szerint a mobilkészülékek a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok. A kapott válaszokból az is kiderült, hogy a karácsonyi készülődés során tízből csupán egy ember készül tudatosan, és vásárolja meg ajándékait már jóval az ünnepek előtt. Az ajándékozás a költségek és a stressz miatt csak a dobogó utolsó fokára kerül, így nem csoda, hogy az emberek kétharmada az utolsó pillanatban, a karácsonyi forgatagban szerzi be az ajándékokat.

Tovább

A Galaxy Alphában debütált a Gorilla Glass 4

2014. december 10. -

A Samsung már akkor alkalmazta fémes Galaxy Alpha mobiljában a Corning újgenerációs üvegét, amikor azt még be sem mutatták a nagyközönségnek. A leejtést igen jól viselő, ugyanakkor elődeinél karcsúbb Gorilla Glass 4 a Galaxy Note 4-ból sem maradt ki.

Tovább