Flip Cover tok Galaxy S III és Galaxy Note II mobilokhoz

Kütyü Magazin - 2012. november 30.

A Samsung bemutatta a Flip Cover tokokat, melyek hét színben állnak a Galaxy S III és Note II felhasználók rendelkezésére. A kiegészítők legnagyobb előnye, hogy minden oldalról védelmet nyújtanak a készülékeknek, de az önkifejezés szolgálatába is állíthatjuk őket.

A dél-koreai gyártó leleplezte Flip Cover tokját, mely amellett, hogy stílusos, hatékony védelmet is nyújt a Galaxy S III és Galaxy Note II készülékünknek.

A 36 grammos kiegészítő előlapja ellenálló textilből készül, mely megóvja a telefonunk kijelzőjét a portól és a karcolásoktól. A Flip Cover nem nehezíti meg a készülékünk használatát, mivel csupán a hátlapra kell felpattintani és egyszerűen ki kell nyitni, ha tapicskolni szeretnénk a megjelenítőt.

A hét színben (mentazöld, lime, világoskék, rózsaszín, márványfehér, titánszürke, narancssárga,) megvásárolható termék nem csak óvja a kütyünket, hanem a megjelenését is feldobja, tehát akár a divat, vagy az önkifejezés szolgálatába is állíthatjuk.

A Flip Cover ára 40 dollár a Samsung weboldalán, de hamarosan megjelenik az európai kiskereskedésekben is, ahol vélhetően olcsóbban juthatunk majd hozzá.

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

 

 

Vissza