Tudj meg mindent a Samsung Galaxy Cameráról![Videó]

Farkas Norman - 2012. november 29.

Egy 13 perces videót tett közzé a Samsung, mely részletesen ismerteti az Android 4.1 Jelly Bean rendszerű Galaxy Camera működését.

A dél-koreai gyártó nemrég piacra dobott okoskamerája egy rendkívül érdekes kütyü, hiszen lényegében egy GSM hívások kezelésére alkalmatlan, ám kiemelkedő képalkotási képességekkel megáldott Galaxy S III-at tisztelhetünk "személyében". A Samsung jól tudja, hogy a felhasználók számára mennyire új - mondhatni furcsa - a Galaxy Camera, ezért nem volt rest készíteni egy 13 perces videót az eszközről, melyben részletesen bemutatja annak működését.

A felvétel közelebb viszi a kíváncsi júzereket a készülékhez, így már azelőtt megismerhetik annak képességeit, mielőtt a vásárlás mellet döntetnének.

A Galaxy Camera egyébként igen sokoldalú masina. A xenon vakuval megtámogatott, 16,3 megapixeles képérzékelőjével gyönyörű képeket készít, s akár 21-szeres optikai nagyításra is képes. Hála az erős hardvernek és az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszernek, a készülék a fotózáson és videózáson kívül egy sor más dologra is használható.

Az alábbi videó főként a Galaxy Camera fotós képességeire fókuszál, de többek között azt is megtudhatjuk belőle, hogy miként használhatjuk videohívásokra.

 

Vissza