Szűrés

A(z) okostelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Készül a OnePlus Two

2014. szeptember 30. -

Carl Pei, a OnePlus elnöke elárulta, hogy már gőzerővel dolgoznak a OnePlus One utódján, de még így is sokat kell várnunk az új csúcsmobilja, ugyanis csak 2015 második vagy harmadik negyedévében kerülhet piacra.

Tovább

LG L Fino és L Bello – októbertől Magyarországon

2014. szeptember 25. -

Októbertől kapható lesz Magyarországon az LG L Series termékcsaládjának két legújabb tagja, az L Fino és az L Bello. A készülékek tökéletes választást jelentenek például a tizenéveseknek és az első okostelefon-tulajdonosoknak. A gyors processzorral, valamint a népszerű LG G3 készüléktől kölcsönzött prémium kezelőfelülettel az LG igyekszik teret nyerni a jó minőségű, kedvező árú okostelefonok piacán. 

Tovább

A BlackBerry Passport bemutatójáról [Videó]

2014. szeptember 25. -

A BlackBerry tegnap bemutatta rendhagyó kialakítású óriásmobilját, a Passportot. Az üzleti felhasználóknak szánt készülék nem érkezett egyedül: a fedélzetén debütált a BlackBerry 10 OS legújabb verziója, mely amellett, hogy látványos dizájnfrissítésen esett át, számos új megoldással is bővült a produktivitás jegyében.

Tovább

Indiában is szerencsét próbál a Jolla

2014. szeptember 24. -

A Jolla 2013 végén dobta piacra első és egyetlen okostelefonját, amely 2014. szeptember 23-tól a mobilos szempontból a világ második legnagyobb piacának számító Indiában is elérhető. A Saifish OS-t futtató középkategóriás mobilt viszonylag jó áron kínálja a helyi Snapdeal.

Tovább