Szűrés

A(z) okostelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Ilyen a Lenovo X2

2014. augusztus 29. -

A Lenovo az IFA 2014 szakkiállításon mutatja be legújabb csúcsmobilját, az 5 colos Full HD kijelzővel és 13 megpixeles kamerával felszerelt X2-t. A jövevény fotója és részleges spcifikációja már felbukkant a kínai hírközlési felügyelet oldalán, s megszerezte a szerv jóváhagyását.

Tovább

Két új androidos mobil az Archos műhelyéből – 50b és 45c Platinum

2014. augusztus 28. -

A francia gyártó két középkategóriás Android 4.4 KitKat rendszerű készüléket mutatott be, melyek barátságos megjelenésükkel és kedvező árukkal arathatnak nagy sikert a vásárlók körében. Az újdonságokkal az IFA 2014 szakkiállítás látogatói találkozhatnak először élőben.

Tovább

Filléres telefonnal rukkolt elő a Mozilla

2014. augusztus 28. -

Indiában hétfőn dobták piacra a legújabb, Firefox OS alapú mobilt, mely átszámítva mindössze 7500 forintba kerül. A készüléket kifejezetten a fejlődő ázsiai piacokra, azok belül is Indiába és Indonéziába szánták.

Tovább

Minden részlet kiderült a BlackBerry Passportról [Videó]

2014. augusztus 27. -

Bár még meg sem jelent, a cseh Mobilnet.cz lelkes emberei máris górcső alá vették a kanadai gyártó innovatív csúcsmobilját, a Passportot, melyről egy cirka fél órás videót is készítettek. A teszt végén az is kiderült, mikor és milyen áron lehet majd hozzájutni a nem mindennapi okostelefonhoz.

Tovább