Szűrés

A(z) okostelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkeztek az első Windows 10 csúcsmobilok: a Lumia 950 és a Lumia 950 XL

2015. november 25. -

November végével megérkeznek a boltokba az első Windows 10 operációs rendszert futtató, prémium kategóriás okostelefonok: a Lumia 950 és a Lumia 950 XL – jelentette be a Microsoft. Ezekre a modellekre vártak régóta a Windows Phone rajongói: erősek, egyediek és innovatívak, a még nagyobb hatékonyságra tervezték őket. Velük egyszerre mutatkoznak be azok az eszközök – laptopok, tabletek – is a magyar piacon, amelyek előtelepített operációs rendszere szintén a Windows 10.

Tovább

Visszafogott tudást, de ütős üzemidőt ígér a MACOOX EX1

2015. november 20. -

A kínai okostelefon gyártó MACOOX bemutatta EX1 névre keresztelt mobilját. A telefon ugyan szerény specifikációkkal, de erős akkumulátorral száll harcba a vetélytársakkal.

Tovább

A mobilok ápolásával növelhető az üzemidő

2015. november 20. -

A mobileszközök gondos ápolása jelentősen megnövelheti az üzemidőt, a telefon élettartamát és elősegíti a mindennapos kényelmes használatot is. Négy lépésben mutatja meg a Samsung, hogyan lehet karbantartani okoskészüléket.  

Tovább

Valóban telefonhoz adta a nevét a Pepsi

2015. november 19. -

Megérkezett a P1 névre keresztelt Pepsi telefon, bár az italgyártó csak a nveét adta a középkategóriás mobilhoz, amely már megrendelhető Kínában.

Tovább