Szűrés

A(z) okostelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Hazánkba érkeztek a Microsoft Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok

2015. január 23. -

A Microsoft bejelentette, hogy a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok 39990 forintos javasolt kiskereskedelmi áron kaphatók Magyarországon. A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5” méretű kijelzővel rendelkeznek.

Tovább

A felhasználók harmada nem elég elővigyázatos, mikor saját készülékéről van szó

2015. január 20. -

A B2B International és a Kaspersky Lab közös felmérése szerint az európai válaszadók 33 százaléka szívesen megosztja okostelefonját, tabletjét vagy notebookját családtagjaival, barátaival vagy akár kollégáival. Nem látnak ugyanis kockázatot a készülékük megosztásában, pedig a tárolt adataikat veszélybe kerülhetnek.

Tovább

Mobileszközökön is lehet majd filmeket nézni a Ryanair járatain

2015. január 19. -

A Ryanair utasai a légitársaság által interneten sugárzott filmeket és televíziós műsorokat nézhetnek nyártól táblagépeiken és okostelefonjaikon.

Kulcsszavak: repülőgép, okostelefon
Tovább

Megválik telefonos részlegétől a Sony?

2015. január 14. -

A japán gyártó igen jelentős veszteséggel zárhatja a márciusban véget érő üzleti évet, mivel a mobilok és a televíziók frontján sem aratott elég nagy sikert termékeivel. A Reuters szerint akár a telefonos részleg eladása is felmerülhet, miközben megoldást keresnek a vállalat vezetői a problémákra.

Tovább