Szűrés

A(z) okostelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Ujjlenyomat-olvasót kap az LG G4?

2015. március 6. -

A friss jelentések szerint a kisebbik dél-koreai gyártó is felveszi az iPhone 5S-sel útjára indított trend fonalát, s idei zászlóshajóját, a G4-et ijjlenyomat-olvasóval vértezi fel. A felhasználó gyors és biztonságos azonosítását lehetővé tévő szenzort a készülék hátlapján található bekapcsoló gombba rejti az LG.

Tovább

Lencsevégre került a VAIO mobil doboza

2015. március 5. -

Felbukkant egy fotó, amin állítólag a pletykák kereszttűzében álló VAIO okostelefon doboza látható. Közben felröppent a hír, hogy a VA-10J jelű készülék piacra dobását már tavaly decemberben jóváhagyták a japán hatóságok, vagyis semmi akadálya a március 12-re várt hivatalos bemutatónak.

Kulcsszavak: Vaio, okostelefon, Japán
Tovább

Itt a fémes Wiko Highway Star 4G és a szuperkarcsú Pure 4G

2015. március 5. -

A francia Wiko két LTE-képes mobillal rukkolt elő. Míg a Highway Star 4G nevű újdonság alimínium házával és viszonylag erős hardverével hívja fel magára a figyelmet, addig a Pure 4G 5,1 milliméteres karcsúságával igyekszik kitűnni az okostelefonok tömegéből.

Tovább

Minden irányban használható telefonduó az Alcateltől – IDOL 3

2015. március 5. -

Az Alcatel két telefont is hozott az idei Mobile World Congressre (MWC). Az IDOL 3 duó készülékeinek különlegessége, hogy akár fejjel lefelé is használható.

Tovább