Új ZyXEL tűzfalak applikáció kontrollal

Kütyü Magazin - 2014. június 18.

Piacra dobta USG átjárói teljes körűen frissített változatait a tajvani ZyXEL. A gyártó új termékei többek között a gigabit teljesítmény mellett magas szintű védelemmel és intelligens applikáció kontrollal segítik elő a kis-és középvállalkozások zavartalan működését.

A felhő-alapú applikációk terjedésének felgyorsulása és a BYOD (Hozd a saját eszközök) trend térnyerése miatt a könnyen kezelhető védelmi rendszerek létfontosságúvá váltak minden vállalkozás számára. A ZyXEL új sorozatával megfelel az új kihívásoknak, és átfogó védelmet biztosít. A frissített USG sorozat a közelmúltban jelentkező új problémákra is innovatív megoldást kínál. Az anti-malware (rosszindulatú szoftver) funkció folyamatosan véd a fenyegetettségtől, miközben a munkavállalók hozzáférése korlátlan marad.

Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere kiemelete, hogy a továbbfejlesztett USG család nagyvállalati szintű jellemző révén nagy sebességet és védelmet biztosít az applikációk, hálózatok és az adatok számára is, mialatt egyszerűen menedzselhető és alacsony a fenntartási költsége.

 

 

A széria egy teljesen új hardver és szoftver platformot kapott. A magasabb kategóriás modellek (USG110 és felfelé) továbbá SSL-lel lettek felszerelve, mellyel fokozottabb ellenőrző funkciók is elérhetőek. A belépő kategóriás USG20, USG40 és USG60 termékekkel a 20-60 felhasználóval rendelkező vállalkozásokat célozza a gyártó, az USG1100 és az USG1900 eszközök pedig az 500 vagy több munkavállalót foglalkoztató vállalatoknak kínálnak megoldást.

Az új USG család júniustól érhető el a piacon.

 

Kulcsszavak: megoldás, kkv, tűzfal, ZyXEL
Vissza