Akár 3.600 Mbps sebesség az új generációs tűzfalakkal

Kütyü Magazin - 2014. június 6.

Az új generációs ZyXEL tűzfalak multi-core processzorral felszerelve érkeznek, így a ZyWALL 1100-as széria akár a 3.600 Mbps sebességet is elérheti. A gyártó idén meghirdetett „Cseréld be egy újra” kereskedelmi programját kihasználva a felhasználók a legújabb tűzfalakat is 25%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

A VPN legjobbjai

A ZyXEL tűzfalai elsősorban a VPN képességüknek köszönhetik piaci sikerüket. A felhasználó cégek a sorozat modelljeit beüzemelve kiválóan elosztott VPN hálózatokat tudnak kiépíteni, ami lehetővé teszi a nagy sebességű kapcsolatok közötti átjárást a távolról dolgozók és a hálózati központ munkatársai között. A Hybrid VPN típus képes limitált és időközi beléptetéssel is biztosítani az elérhetőséget az erőforrásokhoz a munkatársaknak.

Az Easy-VPN funkció a zero-beállítást szolgáltatja, azaz leegyszerűsíti a beállítást a távoli eszközöknek, és a belépést is elérhetővé teszi a client-to-site IPsec telepítésekhez, mely elérések lehetnek akár tartalékos üzemmódúak is. Az Easy-VPN emellett automatikusan lekéri a VPN konfigurációs fájlt a távoli VPN tűzfalakról, és telepíteni képes az IPsec VPN funkciót is, mindössze három egyszerű lépésben. 

Egy jó választás: Az USG sorozat

Az USG modelleket speciálisan azoknak a felhasználóknak tervezték, akik csak egy biztonságos tűzfalra és VPN funkciókra vágynak. Az eszközök a kategória legbiztonságosabb VPN kapcsolatával, a Secure Hash Algorithm 2 (SHA2) programmal vannak felszerelve. Az USG sorozat mindemellett erős és megbízható UTM platformot ajánl, biztonságot és teljes funkcionalitást szolgáltatva. Ennek köszönhetően a ZyWALL összességében biztonságosabb VPN kapcsolatot kínál, mint pl. a Message Digest 5 (MD5) programot használó termékek. Az L2TP over IpSecnek köszönhetően a mobileszközökre is zökkenőmentes hozzáférést nyújt, így iOS, Android és Windows platformokon is kiválóan működik.

Az új ZyWALL sorozat ideális lehet azoknak a kereskedőknek is, akik nap mint nap kiemelten használják hálózati forrásaikat, miközben saját fogyasztóikat a tranzakció során létrejövő adatok illetéktelen kezekbe kerülésétől kell megvédeniük.

 

 

Vissza