Bővítette switch sorozatát a ZyXEL

Kütyü Magazin - 2014. május 9.

A ZyXEL kiterjesztette sikeres GS1900 sorozatát a smart menedzselt Gigabit Ethernet eszközökre is. A továbbfejlesztett 24 és 48 portos switchek alkalmasak a nagy felbontású multimédiás tartalmak folyamatos közvetítésére, és gyorsabb kapcsolatot biztosítanak a nagyobb távolságokon.

A rackbe is felszerelhető switch eszközök PoE-val és PoE nélkül is elérhetőek. A PoE nélküli modellek az általános igényeknek megfelelően az adatok problémamentes és gyors továbbítását biztosítják, a PoE-val rendelkező switchek pedig az alapfunkciók mellett további rugalmasságot és extrákat tesznek elérhetővé. Az utóbbi, továbbfejlesztett változat kiváló választás lehet a VoIP készülékek, az IP-alapú felügyelő kamerák, valamint a vezeték nélküli hozzáférési pontok telepítésénél.

Minden, a GS1900 családhoz tartozó új termék Gigabit Ethernet csatlakozóval rendelkezik, ezáltal nagy sebességű adatátvitelre is képes. A modellek emellett nagyobb távolságok esetében is biztosítják a gyors kapcsolatot. A ZyXEL összes forgalomba hozott, GS1900 sorozatú smart menedzselt switch termékére élethosszig tartó garanciát vállal.
 

GS1900 – 24 portos változat


Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere kiemelte, hogy „a 8 és a 24 portos asztali változatok az indulás óta kiemelkedően sikeresek, ami számos európai országban egészen a vezető pozícióig juttatta a vállalatot a smart menedzselt switchek piacán. Biztosak vagyunk benne, hogy az újonnan kiterjesztett GS1900 sorozat képes lesz még versenyképesebbé tenni partnereink portfólióját is, ami még több üzletet jelenthet”.

 

 

Kulcsszavak: ZyXEL, switch, hálózat
Vissza