Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Vloggerek és videósok számára készített kamerát a Sony

2021. július 28. -

A Sony bejelentette az Alpha-sorozat első cserélhető objektíves vlogger kameráját, az új ZV-E10-et. A kezdetektől fogva vlogolásra és vloggerek számára tervezett kamera ötvözi a Sony fejlett képalkotó technológiáját a széleskörű kezelhetőséggel és a kifejezetten videósok számára optimalizált egyedi funkciókkal.

Kulcsszavak: Sony, kamera
Tovább

A OnePlus és a Hasselblad közösen fejleszti a csúcskészülékek kameráit

2021. március 9. -

A OnePlus nemzetközi technológiai márka bejelentette, hogy három évre szóló együttműködést köt a Hasselbladdal. A OnePlus és a fényképezőgépeket gyártó vállalat a megállapodás értelmében közösen fejleszti a csúcskategóriás okostelefonok kameráit a következő OnePlus készülékek esetében. A két cég már a közelgő OnePlus 9 széria kapcsán is megkezdte a közös munkát a Hasselblad Camera for Mobile rendszer kifejlesztésével.

Tovább

Samsung kamerákkal harcolnak az orvvadászat ellen

2021. március 4. -

A Samsung Wildlife Watch elnevezésű kezdeményezésével a felhasználók a technológia segítségével küzdhetnek az orvvadászat ellen az afrikai szavannán. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition professzionális kamerái egésznapos élő videót rögzítenek a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban található Balule Természetvédelmi területről. A felhasználók világszerte csatlakozhatnak a felhíváshoz és virtuális parkőrként vigyázhatnak a védett állatfajokra, miközben a természetes élőhelyükön figyelhetik meg őket.

Tovább

A Xiaomi felrázza a középkategóriás okostelefonok piacát

2021. január 8. -

A Redmi Note 9T lesz a Redmi család első Dual SIM-es, 5G-képes készüléke. A középkategóriás és belépő szintű okostelefonok új uralkodóinak szánt készülékek kivételes teljesítménnyel és többnapos üzemidővel rendelkeznek majd. A felhasználók így is bátran élvezhetik az új készülékek kameráinak képességeit és a telefonok külső megjelenésén sem hagyott nyomott a nagyobb akkumulátor teljesítmény. A Redmi készülékeken felül, a bemutató eseményen debütált két új ecosystem-termék a Mi Smart Clock és a Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro is.

Tovább