Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Szokatlan kialakítással jön az Oppo N3 – Vagy mégsem?

2014. szeptember 17. -

A feltörekvő kínai gyártó legújabb, elforgatható kamerával felvértezett okostelefonja néhány kiszivárgott termékfotó szerint igencsak újszerű kialakítással érkezik. A bökkenő csak az, hogy újabb kép bukkant fel a jövevényről, amin teljesen máshogy néz ki.

Tovább

Terítéken a Nokia pénztárcabarát Lumia triója és a Denim frissítés

2014. szeptember 4. -

A Microsoft rendezvényén – természetesen az IFA keretein belül – mutatkozott be a megfizethető árú zászlóshajóként emlegetett Lumia 830 és két kisebb testvére, a Lumia 735 és 730 dual SIM. A Windows Phone 8.1 rendszerű trió mindegyik tagja kiemelkedő képalkotási képességével, illetve vonzó ár/érték arányával próbál hódítani. A telefonokra később érkező Lumia Denim frissítés révén még jobban kiaknázhatjuk majd a kameráikban rejlő lehetőségeket.

Tovább

Xperia Z3 sorozat: a telefon és ami mögötte van

2014. szeptember 4. -

A Sony két újonnan bemutatott okostelefonját, az Xperia Z3 és Z3 Compactot számos hasznos funkcióval ellátták, és technológai felszereltségüket tekintve is megállják a helyüket. Ezekből szemezgettünk néhányat.

Tovább

A világ legkisebb cserélhető objektíves fényképezője a Sonytól – α5100

2014. augusztus 19. -

A Sony új α5100-es fényképezőgépe éles, elmosódásmentes akciófelvételeket, életteli portrékat, zajmentes, mozifilm hatását keltő Full HD filmekdet is megörökít. A kompakt masina akár egy zsebben is elfér.

Tovább