Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a forgókamerás Oppo N3 és az ultravékony R5

2014. október 29. -

A feltörekvő kínai gyártó hivatalosan bemutatta a 16 megapixeles, forgatómotoros kamerával és ujjlenyomat-olvasóval felvértezett N3 csúcsmobilt, ami után a nagyközönség elé tárta a „világ legkarcsúbb okostelefonja” cím legújabb tulajdonosát, a mindössze 4,85 milliméter vastag R5 készüléket is – ami nem mellesleg a cég első 64 bites chipet tartalmazó mobilja.

Tovább

Oppo N3 – ujjlenyomat-olvasóval, 168 ezer forintért?

2014. október 22. -

AZ Oppo új kedvcsináló fotója leleplezte az N3 hátlapján lapuló ujjlenyomat-olvasót, egy türelmetlen kínai kereskedő pedig elárulta, hogy milyen kijelzővel és árcédulával landol a piacon a forgatható kamerával megáldott csúcsmobil.

Tovább

Ilyen képeket lő a Nexus 6 kamerája

2014. október 17. -

Bár a frissen bemutatott Android 5.0 Lollipop referenciamobilt még az előrendelés fázisától is napok választják el, napvilágra került egy csokornyi fotó, amit vele rögzítettek. Így a kíváncsiskodók máris megtudhatják, milyen minőségű képeket várhatnak a 6 hüvelykes óriásmobil 13 megapixeles kamerájától.

Tovább

Így forog az Oppo N3 kamerája [Videó]

2014. október 15. -

Az Oppo elárulta, hogy milyen képalkotási képességekkel vértezte fel az október végén bemutatkozó N3 csúcsmobilt, mit több egy kedvcsináló videót is közzétett, amelyen láthatjuk, hogy magától forog a készülék kamerája.

Tovább