Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Oppo N3 – ujjlenyomat-olvasóval, 168 ezer forintért?

2014. október 22. -

AZ Oppo új kedvcsináló fotója leleplezte az N3 hátlapján lapuló ujjlenyomat-olvasót, egy türelmetlen kínai kereskedő pedig elárulta, hogy milyen kijelzővel és árcédulával landol a piacon a forgatható kamerával megáldott csúcsmobil.

Tovább

Ilyen képeket lő a Nexus 6 kamerája

2014. október 17. -

Bár a frissen bemutatott Android 5.0 Lollipop referenciamobilt még az előrendelés fázisától is napok választják el, napvilágra került egy csokornyi fotó, amit vele rögzítettek. Így a kíváncsiskodók máris megtudhatják, milyen minőségű képeket várhatnak a 6 hüvelykes óriásmobil 13 megapixeles kamerájától.

Tovább

Így forog az Oppo N3 kamerája [Videó]

2014. október 15. -

Az Oppo elárulta, hogy milyen képalkotási képességekkel vértezte fel az október végén bemutatkozó N3 csúcsmobilt, mit több egy kedvcsináló videót is közzétett, amelyen láthatjuk, hogy magától forog a készülék kamerája.

Tovább

HTC RE kamera – figyelemre méltó apróság

2014. október 10. -

A HTC előrukkolt egy 16 megapixeles, mini periszkópra emlékeztető akciókamerával, ami kompakt és sokoldalú megoldást kínál a fotózás és videózás szerelmeseinek. A RE névre hallgató kütyü önállóan és Android vagy iOS rendszerű készülékekhez csatlakoztatva is használható.

Tovább