Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

EVOLVEO autós kamera – XtraCam W3

2014. július 9. -

Új, az autóban használható kamerát mutatott be az EVOLVEO, amely nyaralás, kirándulás vagy családi események alkalmával is jó szolgálatot tesz.

Tovább

Múzeumokban selfie-ztek a Street View kamerái

2014. július 8. -

A Google 2011-ben indította útjára Street View múzeum projektjét, melynek célja, hogy minél több kulturálisan jelentős alkotást örökítsenek meg az érdeklődők és az utókor számára. Ám a múzeumokban lévő tükrök, ha nem is direkt, de egy kis mókázásnak is teret engednek.

Tovább

Toshiba Camileo X-Sports akciókamera – erős igénybevételre tervezve

2014. június 11. -

A Toshiba bejelentette legújabb akciókameráját, a 2 hüvelykes beépített LCD kijelzővel rendelkező Camileo X-Sports modellt. A kamerát úgy tervezték, hogy tevékenységünk minden pillanatát rögzíthessük, így sokféle helyzetben és feladathoz ideális választás – segítségével családi videókat készíthetünk, megörökíthetjük nyaralásunk legérdekesebb momentumait, de használhatjuk sportolás vagy játék közben is.

Tovább

Új taggal bővült a Samsung rendszerkamera szériája – NX3000

2014. május 22. -

A Samsung bemutatta díjnyertes NX kompakt rendszerkamera szériájának legújabb tagját, a NX3000-ret. A retro házba öltöztetett masina kategóriájában kiemelkedő képességeinek köszönhetően ideális választás amatőr fotósoknak, akik csúcsminőségű képeket akarnak készíteni életük legizgalmasabb pillanatairól könnyen és egyszerűen.

Tovább