Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Augusztus 5-én mutatkozik be a Lenovo K920

2014. július 25. -

A Lenovo marketing osztályának alelnöke közzétett egy fotót, ami elárulja, hogy augusztus 5-én mutatkozik be a gyártó idei nagyágyúja, a K920. Az is kiderült, hogy a kárómintában csiszolt fém hátlappal érkező csúcsmobil fejlett multimédiás képességekkel büszkélkedhet.

Tovább

EVOLVEO autós kamera – XtraCam W3

2014. július 9. -

Új, az autóban használható kamerát mutatott be az EVOLVEO, amely nyaralás, kirándulás vagy családi események alkalmával is jó szolgálatot tesz.

Tovább

Múzeumokban selfie-ztek a Street View kamerái

2014. július 8. -

A Google 2011-ben indította útjára Street View múzeum projektjét, melynek célja, hogy minél több kulturálisan jelentős alkotást örökítsenek meg az érdeklődők és az utókor számára. Ám a múzeumokban lévő tükrök, ha nem is direkt, de egy kis mókázásnak is teret engednek.

Tovább

Toshiba Camileo X-Sports akciókamera – erős igénybevételre tervezve

2014. június 11. -

A Toshiba bejelentette legújabb akciókameráját, a 2 hüvelykes beépített LCD kijelzővel rendelkező Camileo X-Sports modellt. A kamerát úgy tervezték, hogy tevékenységünk minden pillanatát rögzíthessük, így sokféle helyzetben és feladathoz ideális választás – segítségével családi videókat készíthetünk, megörökíthetjük nyaralásunk legérdekesebb momentumait, de használhatjuk sportolás vagy játék közben is.

Tovább