Szűrés

A(z) Xiaomi kulcsszót tartalmazó cikkek

Újra kinyit a Xiaomi Store az Arena Mall-ban

2021. november 26. -

Április óta tartott zárva, november 27-én 10:00 órakor ünnepélyes keretek között, új üzemeltető partnerrel újra kinyit a Xiaomi Store Arena Mall. A nyitás napján érkező vásárlóknak kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskednek. 

Kulcsszavak: Xiaomi, Xiaomi Store
Tovább

Itthon is elindul a MI-Home webshop

2021. november 12. -

Újabb hivatalos Xiaomi webshop érkezik a magyar piacra 2021 november 15-én. A www.mi-home.hu webshop-on széles kínálat és változatos kedvezmények várják majd a látogatókat. Az általános árengedményeken felül ráadásul rövid ideig elérhető, különleges akciók (Flash sale) is lesznek folyamatosan a webáruházban.

Kulcsszavak: webshop, MI-Home, Xiaomi
Tovább

Roborock S7 robotporszívó bemutató

2021. október 12. -

Az utóbbi évek legnagyobb innovációi minden kétséget kizáróan a robotporszívós piacon történtek a háztartási gépek szegmensén belül, így folyamatosan érkeznek az újabbnál-újabb termékek, melyek egyre magasabbra helyezik azt a bizonyos lécet.

Kulcsszavak: Xiaomi, robotporszívó
Tovább

A telefonos filmkészítést tanítja a Xiaomi és a Sundance

2021. szeptember 20. -

A világ egyik vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi a Sundance Collab-bal, a tartalomkészítők globális közösségével és képzési platformjával lépett együttműködésre azért, hogy közösen egy olyan tananyagot és képzési programot állítsanak össze, amely eszközöket nyújt és alkalmat teremt a mobiltelefonnal készülő professzionális filmek elkészítéshez. 

Tovább