Szűrés

A(z) bemutató kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a Galaxy S6 és az S6 Edge

2015. március 2. -

A Samsung tegnap este bemutatta idei okostelefon-zászlóshajóit, a Galaxy S6-ot és annak két oldalra lehajló kijelzővel szerelt edge változatát. Az újdonságok nemcsak hardveres fronton képviselik méltó módon a felsőkategóriát, hanem dizájn és anyaghasználat terén is hozzák a prémium szegmensben elvártakat.

Tovább

Viselhető kütyükkel és egy új óriásmobillal rukkolt elő a Huawei

2015. március 2. -

A Huawei bemutatta a vállalat okosóráját a Huawei Watch-ot, a TalkBand B2 és a TalkBand N1 viselhető okoseszközeit a Mobile World Congress (MWC) 2015 előestéjén. A Huawei Fogyasztói Üzletága emellett a következő generációs phabletet, a MediaPad X2-t is leleplezte a sajtókonferencián, és bejelentette új, „Dreams Inspire Creativity” („Álmok Ihlette Kreativitás”) márkavíziójának elindítását.

Tovább

Mivel készül az Acer az MWC-re?

2015. február 26. -

Az Acer megosztott hivatalos Facebook oldalán egy kedvcsináló fotót, amiből arra következtethetünk, hogy új okostelefonnal és viselhető kütyüvel is készül a nagyszabású barcelonai rendezvényre.

Tovább

Négy új LG mobil a középmezőnyben

2015. február 23. -

A kisebbik dél-koreai gyártó bejelentette, hogy a barcelonai Mobile World Congress során a nagyközönség elé négy középkategóriás újdonságát, a Magna, Spirit, Leon és Joy okostelefonokat.

Tovább