Szűrés

A(z) 3G kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyorsabb internetet ígér a MÁV-START

2019. február 26. -

Jelenleg közel 900 vasúti kocsiban érhető el az utasok számára ingyenesen vezeték nélküli internet, harmadik generációs (3G-s) routerek segítségével. A vasúttársaság célja – az adatátviteli technológia fejlődésének kihasználásával – a meglévő eszközök modernizálása, azok negyedik generációs (4G-s) routerre történő lecserélése. Erre a tervek szerint nagyrészt még az idén sor kerülhet.

Tovább

Szupertájfunt követően a gyors kommunikációs lehetőség megteremtése létkérdés

2018. szeptember 17. -
A Vodafone Alapítvány 7 fős nemzetközi csapata, köztük Pervai Csaba és Tóth Róbert magyar mérnökökkel, szombat reggel indult el a Fülöp-szigetekre, ahol a Mangkhut szupertájfun okozta pusztítást követő helyreállítás során segítik a mentőcsapatok munkáját az Instant Network 3G, az Instant Wi-Fi és Instant Mobiltöltő telepítésével.
 
Kulcsszavak: 3G, Vodafone
Tovább

Világszerte elérhetővé válnak az LG új, középmezőnybe szánt mobiljai

2015. március 30. -

Az MWC-n bemutatkozott középkategóriás LG mobilok, a Magna, Spirit, Leon és Joy névre hallgató készülékek a vállalat bejelentése szerint hamarosan világszerte elérhetők lesznek. A telefonok Dél-Afrikában kezdték meg hódító útjukat.

Tovább

Huawei Ascend Y540 – csendes belépő

2015. február 24. -

A Huawei nem mutatta be, csak szimplán piacra dobta új, alsókategóriába szánt droidját, az Ascend Y540-et. A cirka 30 ezer forintba kerülő készülék dual SIM képességével, Snapdragon 200 processzorával, 5 megapixeles kamerájával és korrekt üzemidejével próbálja magához vonzani a vásárlókat.

Tovább