Szűrés

A(z) bemutató kulcsszót tartalmazó cikkek

Budapesten az LG legújabb ívelt készülékei

2015. március 19. -

A felhasználók mind szélesebb körének válnak elérhetővé az LG ívelt kijelzős szórakoztató elektronikai, mobilkommunikációs és IT készülékei. A csúcstechnológiás ívelt termékek nyújtotta szolgáltatások az egyedi megjelenésen túl korábban nem látott képélményt biztosítanak – a gyártó Budapesti eseményén mutatta be legújabb fejlesztéseit.

Tovább

Új Lenovo zászlóshajó debütál március 23-án

2015. március 10. -

A kínai gyártó március 23-án mutatja be idei nagyágyúját, a Vibe Z3 Pro készüléket. A jövevény a versenytársak méltó ellenfelének ígérkezik, s a várakozások szerint a Mobile World Congressen leleplezett, fotózásra kihegyezett Vibe Shot modellt is felülmúlja majd.

Tovább

Megérkezett a BlackBerry Leap [Videó]

2015. március 3. -

A kanadai gyártó a Mobile World Congressre szervezett eseményén rántotta le a leplet legújabb BlackBerry 10 rendszerű mobiljáról, mely nem kapott fizikai QWERTY gombsort, vagyis a teljes érintőkijelzővel operáló telefonok táborát erősíti. A középkategóriás Leap a fejlődő piacokon igen sikeressé vált BlackBerry Z3 kívül-belül felturbózott változatának tekinthető.

Tovább

Microsoft Lumia 640 és Lumia 640 XL: Windows 10-re hangolva

2015. március 2. -

A Microsoft a Mobile World Congress során rántotta le a leplet két középkategóriás Lumia modelljéről, melyek frissíttők lesznek a nagyobb hatákonysággal és személyesebb használattal kecsegtető Windows 10 operációs rendszerre.

Tovább