Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Három új mobilt vitt az MWC-re a Nokia

2023. február 26. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója ma három új okostelefon, a Nokia G22, a Nokia C32 és a Nokia C22 érkezését jelentette be. Mindhárom telefon akár három napig is bírja egyetlen töltéssel, a C-széria esetén továbbfejlesztett képalkotással és tartósággal, míg a Nokia G22 az iFixittel való együttműködés keretében a könnyű javíthatóságot helyezi előtérbe.

Tovább

Nem szívesen osztjuk meg a mobilunk PIN kódját

2023. február 14. -

A párok legszívesebben az ételüket és a telefontöltőjüket osztják meg egymással, a telefon feloldókódja és a fogkefe viszont már tabunak számítanak – derült ki a Nokia készülékeket gyártó HMD Global Valentin-nap alkalmából készült kutatásából. A megélhetési költségek emelkedése sokakat önzetlenségre sarkall, az idősebb generációk pedig nehezebben osztozkodnak, mint a fiatalok.

Kulcsszavak: Nokia, HMD Global
Tovább

Érkezik az eddigi legfenntarthatóbb Nokia okostelefon

2022. szeptember 1. -

Egy vadonatúj, fenntarthatóságra alapozó előfizetési szolgáltatást jelentetett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója: érkezik a Circular. Ezzel párhuzamosan négy új készülék is megjelenik, köztük az eddigi legkörnyezetbarátabb Nokia okostelefon, a Nokia X30, amelyben az alumínium 100%-ban újrahasznosított, míg a felhasznált műanyagok 65%-a származik újrahasznosításból. Mindezek mellett a még felelőségteljesebb, megújult csomagolás és a már hagyományosnak számító hosszú élettartam a garancia arra, hogy a teljes Nokia portfólió sikeresen újulhasson meg.

Tovább

Mobilos tanácsok fesztiválozóknak

2022. július 29. -

Két év kihagyás után idén ismét ezerrel dübörög a fesztiválszezon, a koncertek hálójában pedig kifejezetten sokféleképp számítunk hű társunk, a telefonunk segítségére. De hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet, ha már úgyis ott lapul a zsebünkben? A Nokia Mobile összegyűjtött pár gyakori fesztiválhelyzetet, és néhány mobilos megoldást, kifejezetten partiarcoknak. ​

Tovább