Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb készülékekkel bővíti kínálatát a HMD Global

2022. július 12. -

Három új klasszikus telefont jelentett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A készülékek alternatívát kínálnak a tech detoxot tervezőknek és azoknak, akik nemet mondanának a „mindig online” kultúrának. Az 1 milliárd dolláros klasszikus mobiltelefon-piac vezetőjeként a HMD Global új készülékei ismét aláhúzzák a Nokia Mobile elkötelezettségét a verhetetlen tartósság és akkumulátor-üzemidő mellett.

Tovább

Háromnapos akkumulátor-üzemidővel érkezik a Nokia G11 Plus

2022. június 29. -

Újabb készülékkel bővíti a G-szériát a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A Nokia G11 Plus a már megszokott, tartós kialakítással, 3 éven át érkező frissítésekkel, Android 12-es rendszerrel és háromnapos akkumulátor-üzemidővel könnyíti meg a hétköznapokat.

Tovább

A HMD Global platina minősítést szerzett

2022. június 20. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója, platina minősítést ért el a vállalatok fenntarthatóságát vizsgáló EcoVadis 2022-es értékelésén. A platina fokozatot csak azok a vállalatok kaphatják meg, amelyek teljesítménye egy adott iparágban a legjobb 1%-ba tartozik.

Tovább

A Nokia X20 telefonokon is elérhető az Android 13 fejlesztői változata

2022. május 17. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója bejelentette, hogy az Android 13 fejlesztői betekintő programja elérhető a Nokia X20 telefonokon. A program lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy már az év második felében történő megjelenés előtt létrehozzák, teszteljék és finomhangolják az Android 13 rendszerre szánt alkalmazásaikat.

Tovább