Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt az elpusztíthatatlan Nokia 3310 utódja

2023. május 3. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója bejelentette a legújabb okostelefonját: itt a Nokia XR21, amely a bizonyítottan strapabíró kialakításával és az egyetlen töltéssel akár két napon át üzemelő akkumulátorával oszlatja el a sérülésekkel és a lehető legrosszabbkor lemerülő telefonnal kapcsolatos félelmeket.

Tovább

A nyár elején érkezik két nyomógombos Nokia telefon

2023. április 26. -

Két új klasszikus telefont jelentett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A Nokia 105 4G kristálytiszta HD hanghívással és megnövelt akkumulátorkapacitással*, a Nokia 110 4G pedig IPS kijelzővel és kényelmi funkciókkal könnyíti meg a nyomógombos telefonokat preferálók és az éppen digitális detoxot tartók életét.

Tovább

Három új mobilt vitt az MWC-re a Nokia

2023. február 26. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója ma három új okostelefon, a Nokia G22, a Nokia C32 és a Nokia C22 érkezését jelentette be. Mindhárom telefon akár három napig is bírja egyetlen töltéssel, a C-széria esetén továbbfejlesztett képalkotással és tartósággal, míg a Nokia G22 az iFixittel való együttműködés keretében a könnyű javíthatóságot helyezi előtérbe.

Tovább

Nem szívesen osztjuk meg a mobilunk PIN kódját

2023. február 14. -

A párok legszívesebben az ételüket és a telefontöltőjüket osztják meg egymással, a telefon feloldókódja és a fogkefe viszont már tabunak számítanak – derült ki a Nokia készülékeket gyártó HMD Global Valentin-nap alkalmából készült kutatásából. A megélhetési költségek emelkedése sokakat önzetlenségre sarkall, az idősebb generációk pedig nehezebben osztozkodnak, mint a fiatalok.

Kulcsszavak: Nokia, HMD Global
Tovább