Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

A hajlításpróbák egy gyöngyszeme – tesztelték a Nokia 3310-et [Videó]

2014. szeptember 30. -

Az elmúlt hetekben számos telefont leteszteltek, vajon mennyire hajlik. Az iPhone 6 kapcsán elindult lavina még mindig szedi áldozatait, ám vannak telefonok, melyek bírják a gyűrődést. Egy régi ismerőst is leteszteltek.

Tovább

A Windows Phone eszközök közel 40%-án 8.1-es rendszer fut

2014. szeptember 30. -

Az AdDuplex adatai alapján a Windows Phone alapú mobilok majdnem felén, majdnem 40%án a legfrissebb Windows Phone 8.1 rendszer fut világszerte. Az eszközök többsége pedig Nokia Microsoft gyártmány.

Tovább

Eltűnnek a Nokia és Windows Phone márkanevek, máris fotón egy Microsoft feliratú mobil előlapja

2014. szeptember 11. -

Úgy fest, a Microsoft rákapcsolt: egy kiszivárgott dokumentum szerint év végétől nem használja marketing kampányaiban a Nokia és a Windows Phone márkaneveket, ezek kivezetésre kerülnek. Közben napvilágra került egy fotó is, amin egy a Nokia helyett Microsoft feliratot magán viselő okostelefon előlapja látható.

Tovább

Magyarországra érkezett a Lumia 530 okostelefon

2014. szeptember 10. -

A Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű okostelefon, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába. A készülék páratlan ár-érték arányú okostelefon-élményt kínál a felsőkategóriás telefonokban is megtalálható, legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal és szolgáltatásokkal. A kártyafüggetlen Lumia 530 készülék ára bruttó 34.990 forint.

Tovább