Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Windows Phone hívogató áron – bemutatkozott a Lumia 530

2014. július 23. -

A Nokia Microsoft Device Group bemutatta új, belépőszintű okostelefonját, mely arra hivatott, hogy megfizethető áron, a felhasználók népes táborához juttassa el a Windows Phone 8.1 újdonságait. A koncepció jó, de sok felhasználónak szemet szúrhat, hogy a Lumia 530 alig fejlődött elődjéhez képest.

Tovább

Bezár a Nokia komáromi gyára

2014. július 18. -

A Microsoft bezárja a Nokia komáromi gyárát, amely mintegy 1800 munkavállalót foglalkoztat jelenleg, és amelynek kapacitása egy ideje kihasználatlan - közölte a cég.

Kulcsszavak: +céginfo, Microsoft, Nokia
Tovább

Elrajtolt a Lumia mobilok Windows Phone 8.1 „Cyan” frissítése [Videó]

2014. július 16. -

A Nokia végre elindította a Windows Phone 8 alapú Lumia okostelefonokra szánt Cyan rendszerfrissítés terjesztését. Az update a Windows Phone 8.1 újdonságai mellett számos exkluzív fejlesztést is tartogat a felhasználók számára, melyekről egy rövid bemutató videót is láthatunk a finn gyártó jóvoltából.

 

Tovább

Szimpla kalibrálással orvosolható a Lumia 930 kijelzőhibája

2014. július 14. -

A Nokia legújabb csúcsmodellje, a Lumia 930 most landolt a piacon, és rögvest napvilágra került első betegsége egy kijelzőhiba képében, fekete helyett ugyanis hajlamos sötétlilát használni a készülék. Szerencsére a probléma megoldásához nem kell szervizhez fordulni.

Tovább