Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Eltűnnek a Nokia és Windows Phone márkanevek, máris fotón egy Microsoft feliratú mobil előlapja

2014. szeptember 11. -

Úgy fest, a Microsoft rákapcsolt: egy kiszivárgott dokumentum szerint év végétől nem használja marketing kampányaiban a Nokia és a Windows Phone márkaneveket, ezek kivezetésre kerülnek. Közben napvilágra került egy fotó is, amin egy a Nokia helyett Microsoft feliratot magán viselő okostelefon előlapja látható.

Tovább

Magyarországra érkezett a Lumia 530 okostelefon

2014. szeptember 10. -

A Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű okostelefon, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába. A készülék páratlan ár-érték arányú okostelefon-élményt kínál a felsőkategóriás telefonokban is megtalálható, legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal és szolgáltatásokkal. A kártyafüggetlen Lumia 530 készülék ára bruttó 34.990 forint.

Tovább

Terítéken a Nokia pénztárcabarát Lumia triója és a Denim frissítés

2014. szeptember 4. -

A Microsoft rendezvényén – természetesen az IFA keretein belül – mutatkozott be a megfizethető árú zászlóshajóként emlegetett Lumia 830 és két kisebb testvére, a Lumia 735 és 730 dual SIM. A Windows Phone 8.1 rendszerű trió mindegyik tagja kiemelkedő képalkotási képességével, illetve vonzó ár/érték arányával próbál hódítani. A telefonokra később érkező Lumia Denim frissítés révén még jobban kiaknázhatjuk majd a kameráikban rejlő lehetőségeket.

Tovább

Kis és nagytesó egy tesztben – Nokia X és XL

2014. augusztus 18. -

A Nokia két androidos mobilja is nálunk időzött egy teszt erejéig, így nem csak külön-külön tudtuk kipróbálni a kis- és nagytesót, hanem összevetni is sikerült őket. Egyik sem a csúcsmobilok kategóriájában versenyez, így ehhez mérten vettük górcső alá őket.

Tovább