C1605 Xperia E dual - Újabb olcsó kétkártyás mobil a Sony-tól

Farkas Norman - 2012. október 24.

A fejlődő országokban hódíthat a Sony alsó árszegmensbe szánt, két SIM kártya egyidejű kezelésére alkalmas okostelefonja, mely C1605 Xperia E dual néven bukkant fel a POSTEL adatbázisában.

A Sony korábban kiszivárgott 2013-as mobiltriójának középső tagja bukkant fel a POSTEL (durván az FCC indonéz megfelelője) adatbázisában. A C1605 típusú Xperia E dualról van szó, melyet az eddigi információk szerint 1GHz-es, első generációs Qualcomm Snapdragon (MSM7225A) processzorral, ismeretlen méretű, 420 x 320 pixel felbontású érintőképernyővel és Android 4.0.4 operációs rendszerrel vérteztek fel. A két SIM foglalattal ellátott - és két hálózat egyidejű kezelésére is alkalmas - telefon a belépő szintet képviseli, s főként árcédulája hozhat majd neki sikereket a fejlődő országokban. A hírek szerint az Xperia E dual egykártyás változatban is megjelenhet, s ez nem is lenne meglepő, hiszen az elődmodellnek tekinthető Xperia Tipo dualból egyaránt készült normál és dual SIM-es verzió.

Egyelőre rejtély, hogy pontosan mikor, mely régiókban és milyen árral érkezik a még hivatalos bemutatásra váró újdonság.

Kulcsszavak: Dual SIM, Xperia, Sony
Vissza