Lencsevégen a Sony Xperia Odin

Farkas Norman - 2012. október 22.

Egy élőfotón tekinthetjük meg a japán gyártó 2013-as csúcsmodelljét, a C650X Xperia Odint. Az öthüvelykes, Full HD felbontású érintőképernyővel felvértezett készülékkel a Sony is beszáll az okostelefon-tablet hibridek piacára.

A közelmúltban derült fény a Sony 2013-ban érkező telefontriójára, melyek közös jellemzője, hogy "C"-vel kezdődő típusszámot kaptak, ezért felmerült a kérdés, hogy vajon a Cyber-shot mobilsorozat új tagjait köszönthetjük-e "személyükben".

A jövevények közül az alábbi fotón látható, Odin kódnevű C650X lesz a legerősebb, mely az eddigi információk szerint 1,5GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzort és 2GB RAM-ot kap. Az 5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas érintőképernyővel szerelt készülék az okostelefon-tablet hibridek, azaz a phabletek frontján indul majd harcba az olyan konkurens megoldások ellen, mint a HTC  DLX, a HTC J Butterfly, vagy a Samsung Galaxy Note II. A letisztult, elegáns külsővel bíró csúcsmodellt várhatóan a 2013-as Mobile World Congressen mutatja be a gyártó.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

 

Kulcsszavak: Sony, Xperia, hibrid, MWC, fotó
Vissza