iPad állvány - hogy soha ne váljunk meg készülékünktől

Czipperer Dia - 2013. február 12.

Érdekes szerkezet látott napvilágot az iPad készülékekhez. Egy olyan állvány, amely segítségével még a mellékhelyiségbe is magunkkal vihetjük kedvenc kütyünket.

Első ránézésre furcsának tűnhet az az iPad kiegészítő, amit a CTA Digital fejlesztett ki, ugyanis ezt nem szokványos használatra tervezték, hanem kimondottan az illemhelyiségbe. Ezentúl a WC-ben sem kell unatkoznunk, hiszen bármikor magunkkal vihetjük iPadünk.

Egy olyan állvánnyal van dolgunk, amely egyben WC-papír tartó is: igazán multifunkcionális kiegészítő. Furcsának hangzik, de ha jobban belegondolunk, sokan újságot olvasnak vagy keresztrejtvényt fejtenek a WC-n. A 21. században miért ne vihetnénk magunkkal akár táblagépünket is?

Sokan mondják, hogy valaki annyira szereti telefonját, hogy még a WC-re is magával viszi. Ez sokszor így is van. Legtöbben nem vesszük ki zsebünkből - ami gyakran a vesztüket okozza. A találmány segítségével azonban biztonságban tudhatjuk táblagépünket. Így bármilyen dolgunk adódik a fürdőszobában, csak egyszerűen a tartóra helyezzük. Egyébként a kiegészítő az iPotty felnőtt változata, ami kifejezetten gyerekek számára készült.

Méretét tekintve 81 cm magas, 3,3 kilót nyom, masszív krómbevonatú és pozíció szerint állítható, dönthető. Egyelőre egy WC-papír tartóval szerelték fel, de dolgoznak azon, hogy más helyiségekben is hasznát vehessük az eszköznek, így például pohártartót szerelnének rá.

Az állvány kompatibilis a 2., 3. és 4. generációs iPadekkel, ára pedig 44,99 dollár, vagyis körülbelül 10 ezer forintba kerül.
 

Forrás: Gizmag.com

Kulcsszavak: iPad, állvány
Vissza