Szűrés

A(z) iPad kulcsszót tartalmazó cikkek

Megjelent a Marie Claire Gasztro iPad alkalmazás

2014. április 15. -

A hölgyeknek kedvezve a Marie Claire magazin áprilisi számában megjelent Gasztromelléklet iPad-kiadással jelentkezik, amely már letölthető az App Store-ból.

Tovább

A Microsoft Office iPad alkalmazásai vezetnek az App Store-ban

2014. március 31. -

Alighogy a Microsoft elérhetővé tette Office programjának iOS verzióját, máris hatalmas sikert aratott. A szoftver iPad verziójának különböző alkalmazásai egy nap után a letöltési lista élére kerültek.

Tovább

Microsoft Office iOS és Android rendszerre is

2014. március 28. -

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

Tovább

Leitz Complete – új „ruhában” az Apple mobileszközei

2014. március 12. -

Jó hírek az Apple-termékek kedvelőinek: Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz, kiváló minőségű védőtokokat, töltőket és állványokat fejlesztett ki az iPhone és iPad készülékek számára. Az új termékcsalád neve Leitz Complete, és tagjai sokoldalú funkciókat és tetszetős kialakítást kínálnak.

Tovább