DK-KP95 mikrohifi: Party bármelyik Apple eszközzel

forrás Prim Online - 2012. szeptember 3.

A Sharp bemutatta a tökéletes hangrendszert az Apple-rajongók számára, a DK-KP95-öt. Az új mikrohifi-rendszer kiemelkedő hangminőséget nyújt az AirPlay funkciónak köszönhetően, dizájnja pedig rendkívül elegáns. Használjunk akár iPod-ot, iPhone-t, vagy iPad-et, zenei gyűjteményünk mindig kézre fog esni

A DK-KP95 jól átgondolt formatervének kiemelkedő eleme az AirPlay funkció. Az AirPlay rendkívül egyszerűvé teszi a felhasználó számára, hogy iPhone-járól streamelve játssza le zenéit a DK-KP95-ön, külön router használata nélkül. A rendszer a DLNA-t is támogatja, így a meglevő otthoni multimédia-hálózaton levő PC-inkről is elérhetjük zenéinket.


A beépített CD-lejátszó egy elcsúsztatható előlap mögött található, amely puhán és kellemesen nyílik és záródik, amikor CD-t cserélünk. Az iPhone és iPad eszközök a DK-KP95 tetején találjató dokkra is csatlakoztathatóak. Az iPad 2 USB-n keresztül kapcsolódhat az eszközhöz, miközben akkumlátora is töltődik. Más MP3 lejátszók szintén használhatják az USB portot, illletve egy audiobemenetet is. Az áramfogyasztás alacsonyan tartásának érdekében a hifi 15 perc után kikapcsolja önmagát, ha nem érzékel jelet.


Mindemellett a DK-KP95-öt nem kizárólag kinézete teszi tökéletes zenelejátszóvá az Apple eszközökhöz. A kompakt audioredszer 50 wattos teljesítménye kiegyensúlyozott hangot eredményez. Készenléti állapotban ugyanakkor mindössze 4 wattot fogyaszt a rendszer, az automatikus kikapcsolási funkció pedig 15 perc után kikapcsolja a készüléket, ha az nem kap jelet. A csomag ezek mellett tartalmaz egy FM/AM RDS tunert 40 rádióállomás megjegyzéséhez elegendő memóriával, valamint egy távirányítót.


A Sharp DK-KP95 jelenleg is kapható a boltokban, ajánlott fogyasztói ára 249 euro.

Vissza