Már több mint 100 Epson készülék támogatja az Apple AirPrint funkciót

Kütyü Magazin - 2013. január 29.

Világszerte már összesen 105 Epson márkájú nyomtatótípus támogatja az AirPrint funkciót, amellyel közvetlenül iPad, iPhone vagy iPod touch készülékről nyomtatóhatók email-ek, fotók és dokumentumok.

Újfajta elvárás az otthoni nyomtatókkal szemben, hogy tökéletes kiegészítői legyenek az egyre népszerűbb okos készülékeknek, így az okostelefonoknak vagy táblagépeknek is. Az Epson kompakt, multifunkciós nyomtatói az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az Apple AirPrint lehetővé teszik, hogy például a mobillal készített fotók, vagy a telefonon tárolt dokumentumok azonnal nyomtathatók legyenek akár okostelefonról, akár táblagépről.

 

 

Az Epson az elmúlt egy évben több mint 80 százalékkal növelte azon nyomtatói számát, melyek AirPrint-kompatibilisek, ezzel pedig mára 105 olyan készüléket – többek között a WP-4525 DNF vagy a WP-4515 DN tintasugaras nyomtatókat – biztosít a felhasználóknak, mellyel egyszerűen, könnyen és kiváló minőségben nyomtathatnak közvetlenül Apple készülékeikről.

Az AirPrint egy olyan iOs-alapú nyomtatási rendszer, melyet számos, népszerű Apple alkalmazásba integráltak. Így az email kliensből vagy az iBooks alkalmazásból is közvetlenül nyomtathatók például a levelek vagy a megvásárolt könyvek.

Vissza