Még nyáron érkezhet a Galaxy Note 5

Czipperer Dia - 2015. július 13.

Ha minden igaz, előbb érkezhet a vártnál a Samsung soron következő óriásmobilja. A legfrissebb infók szerint hagyományos IFA szakkiállítás helyett a nyári szezont célozta meg magának a gyártó.

Bár már korábban felröppentek a hírek a Galaxy Note 5 korábbi érkezéséről, akkor úgy tűnt, mégiscsak szeptemberig kell várni a phabletre. A legfrissebb híresztelések szerint azonban nem az új iPhone-nal egy időben szeretné a Samsung bemutatni új mobilját, így inkább a nyarat célozták meg maguknak.

A Wall Street Journal szerint a dél-koreai vállalat ezúttal a szokottnál előbb mutatja be új mobilját. Idén tehát ősz helyett augusztus közepére datálják a készülék érkezését. A telefon háromféle színben érkezhet: fekete, ezüst és fehér árnyalatokban.

A készülékről az a hír járja, hogy 5,7 hüvelykes QHD felbontású (vagy UHD) kijelzővel érkezik, meghajtásáról pedig egy 64 bites nyolcmagos Exynos processzor gondoskodik majd. A Galaxy S6 üveg és alumínium dizájnjához hasonlóan a Note 5 is üveg hátlappal érkezhet. Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk, Type-C támogatással érkezhet az eszköz, és a felhasználók valószínűleg lemondhatnak a microSD bővíthetőségről, cserébe viszont nagyobb tárhelyet kapnak majd.
 

 

Forrás: Mashable.com

 

Vissza