LEVEL U – vezeték nélküli Blueadset a Samsungtól

Kütyü Magazin - 2015. július 6.

A Samsung Electronics bejelentette az új LEVEL U Bluetooth headsetet. A LEVEL headsetek családjának új tagja a Samsung legújabb fejlesztését használja.

A Samsung bemutatta legújabb Bluetooth headsetjét, a LEVEL U-t. A fejlesztés során a vállalat teljesen új megoldásokat keresett.

A készülék egy sor izgalmas színben választható, köztük kék-feketében, fehérben, aranyban és kékben is, így bárki megtalálhatja a leginkább stílusához illőt. A csupán 33 grammos, puha, hajlékony uretán illesztésekkel és ergonomikus, állítható nyakpánttal készült headset biztonságos és kényelmes viseletet  biztosít.

A LEVEL U beépített, az eszközből finoman kiemelkedő vezérlőgombokkal is rendelkezik, amelyekkel egyszerűen állítható a hangerő, és amelyekkel kényelmesen lehet a pillanatleállítást, a lejátszást, vagy épp a következő zeneszámot választani. Az ergonomikus, hibrid stílusú füldugók a fülhallgató zajszűrő képességét a fejhallgató kényelmével ötvözik akár hosszabb használat során is. A headset mágneses füldugói nem csak rögzítik, de tisztán tartják a headsetet és kényelmes hordozhatóságot biztosítanak akkor is, amikor az épp nincs használatban.


A Samsung legújabb mobil- és audio technológiáját felvonultató kiegészítő két mikrofonnal van felszerelve. Az egyik a környezetünkből származó zajokat gyűjti, a másik pedig a beszédhangot rögzíti, amelyek segítségével a headset kiszűri a külső zajokat, és tiszta hangot továbbít a telefonbeszélgetés során. Emellett jó hangélményt is biztosít, köszönhetően a zaj és visszhangcsökkentő technológiának, valamint a 12mm dinamikus hangsugárzóknak, amelyek révén gazdagabb a basszus és kiegyensúlyozottabb a hangzás. a Bluetooth 4.1-nek és az apt-X Codec-nek köszönhetően a felhasználók zavaró vezetékek nélkül élvezhetik a kiváló, CD minőségű hangot.

A LEVEL U sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű headset. A letölthető Samsung LEVEL applikáció segítségével a headset egy sor alapvető információról ad értesítést a felhasználónak – köztük a nem fogadott hívásokról, figyelmeztetésekről, a naptárbejegyzésekről, vagy az akkumulátor töltöttségéről – a Text-to-Speech (szövegfelolvasó) funkció, a vibrációs figyelmeztetés és a telefon képernyőjén megjelenő interaktív ikon révén. Az univerzális, 5 tűs csatlakozóval, a zenelejátszás melletti 10 órás üzemidővel, a 11 órás beszélgetési idővel és 500 órás készenléti idővel bír.

 

 

Vissza