Kkv-knak szánt nyomtatócsaládot jelentett be a Samsung

Kütyü Magazin - 2015. július 13.

A Samsung bemutatta új színes nyomtatóit, az Xpress C430-at és C480-at. A sorozat magában foglalja a C430/430W egyfunkciós színes nyomtatókat, a C480/480W nyomtatásra, másolásra és szkennelésre is alkalmas készülékeket és a C480FN/C480FW négy-az-egyben modelleket, amelyek faxként is használhatóak. 

A Samsung új nyomtatói elsősorban a mikro- és kisvállalkozások igényeit elégítik ki, amelyek hatékony megoldásokat keresnek, és nagyrészt mobil eszközökre támaszkodnak. Ezeket az elvárásokat szolgálja ki egyebek mellett a scan-to-email funkció és a mobilnyomtatás támogatása is.

Az Xpress C430 és C480 sorozat főbb jellemzői:

  • Könnyű beüzemelés – A nyomtatók első üzembe helyezése a külön rendszergazdával, IT osztállyal nem rendelkező kisvállalkozások igényeit figyelembe véve egyszerűsödött. Az installálás vezeték nélkül működik, nincs szükség többé USB adathordozóra vagy telepítő CD-re.
  • Scan-to-email, mobil nyomtatás – Az eddig csak felsőbb kategóriás Samsung termékekre jellemző Scan-to-email funkció a C430/C480 sorozat mindegyik tagjában megtalálható. A mobileszközről való nyomtatás pedig még egyszerűbbé vált az NFC és felhőalapú technológiáknak köszönhetően. A felhasználók a Samsung Mobile Print alkalmazással NFC-képes eszközeiken egyetlen érintéssel nyomtathatnak, szkennelhetnek és faxolhatnak. Az alkalmazással a szkennelt dokumentumokat azonnal lementhetik telefonjukra is. A nyomtatócsalád minden tagja kompatibilis az olyan cloud printing szolgáltatásokkal, mint például a Samsung Cloud Print™.
  • Gyors és magas minőségű nyomtatás – A C430 és C480 család 400, illetve 800 MHz-es processzorral készül és 18 fekete-fehér, illetve 4 színes oldal nyomtatására képes percenként. Az Xpress C430/C480 sorozat a nagyobb, akár 2400x600 dpi felbontású nyomtatást is támogatja, a Samsung egyedi renderelő motorjának köszönhetően pedig élesebb szöveg- és tisztább képminőséget biztosít.
  • Hosszú távú költségmegtakarításA sorozat olyan környezetbarát megoldásokat kínál, mint az One Touch Eco gomb, és az Easy Eco Driver. Ezekkel a lehetőségekkel a felhasználók dokumentumonként is változtathatják a nyomtatási beállításokat, például félkövér helyett normállá alakíthatják a szöveg betűtípusát, képeket is tartalmazó anyagok esetében pedig csak a szöveges tartalmak nyomtatását is választhatják. Ezek révén akár 20%-kal csökkentik a tonerhasználatot, így hosszú távon költséget takarítanak meg.

 

 

Kulcsszavak: Samsung, kkv, nyomtató
Vissza