Az Asus okosórája a Google Play Áruházban

Czipperer Dia - 2014. november 17.

Idén szeptemberben, az IFA szakkiállításon hullt le a lepel az Asus okos karórájáról, a ZenWatchról, most pedig már a Google Play Store-ban is megvásárolható.

A Google alkalmazás áruházában már beszerezhető az Asus okosórája, a ZenWatch, mindössze 199 dollárért. Igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban élő felhasználó számára érhető el. Az Android Wear platform köré épülő eszköz néhány hónappal ezelőtt mutatkozott be a nagyközönségnek, így nem sokat kellett várni arra, hogy hivatalosan is megvásárolható legyen.

Az óra érdekessége maga az ára, hiszen elég olcsón beszerezhető. Még a legolcsóbb Apple Watch verziónál is kedvezőbb árcédulával érkezett.
 


Az Asus Zenwatch azonban az alacsony ár ellenére is kedvező alternatívának tűnik. Az eszköz rozsdamentes acél dizájnnal, ívelt kijelzővel, valamint bőrszíjjal érkezik. Külsőre inkább egy hagyományos karórát idéz számunkra.

A specifikációkat tekintve is jó ár-érték aránnyal bíró készülékről van szó, hiszen többek között Qualcomm Snapdragon 400 processzor hajtja, kilenc szenzorral rendelkezik, vízálló, valamint Gorilla Glass 3 gondoskodik a képernyő védelméről.

A készülékről bővebben korábbi, Okosóra nem csak tech rajongóknak – Asus ZenWatch című cikkünkben olvashattok.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza