Szűrés

A(z) ASUS kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott az ASUS R9 295X2 grafikus kártya

2014. április 10. -

Az ASUS bejelentette az R9 295X2 nevű termékét. Egy olyan vadonatúj, nagy teljesítményű grafikus kártyáról van szó, amelynek teljesítményét két AMD Radeon R9 grafikus feldolgozóegység (GPU) adja, és amelyet rendkívül hatásos, folyadékos és léghűtésre is képes hibrid hűtési rendszerrel szereltek fel.

Tovább

A Kingston új SSD-meghajtója kapcsolja magasabb fokozatba az ASUS Zenbookot

2014. március 19. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette belső M.2 2260 SATA SSD-meghajtóját, amely az ASUS Zenbook UX301LA és UX301LAA számítógépeinek egyik fő egysége lesz. A vékony meghajtó azon következő generációs Kingston termékek közé tartozik, melyeket ultrabook készülékekhez, táblagépekhez és többfunkciós megoldásokhoz kínál az OEM gyártók számára.

Kulcsszavak: ASUS, ultrabook, SSD, Kingston
Tovább

Új noteszgépek játékosoknak az Asustól – érkeznek a G-sorozat új tagjai

2014. március 18. -

A játékosok körében különösen nagyra értékelt G-sorozat új tagjait jelentette be az Asus Republic of Gamers (ROG). Az új modellek jelentősen megnövelt teljesítményt, túlhajtható grafikát és friss, játékosok számára tervezett formát kínál.

Tovább

Négy hangszórós noteszgépek az Asustól

2014. március 3. -

Az Asus bemutatta N sorozatú, négy hangszórós noteszgépeit, amelyek 4- generációs Intel Core processzorokkal és SonicMaster Premium hangrendszerrel érkeznek.

Tovább