Szűrés

A(z) ASUS kulcsszót tartalmazó cikkek

Asus Xonar U3 Plus: zsebrevágható USB-s hangkártya beépített fejhallgató-erősítővel

2015. január 28. -

Az Asus bejelentette a Xonar U3 Plust, ami egy maroknyi USB-s hangkártya, amely 150 ohmos fejhallgató-erősítővel, stúdióminőségű vokáleffektekkel és a hangjavítási szolgáltatások széles választékával rendelkezik. A kütyü azoknak a PC- és noteszgép-felhasználóknak készült, akik kényelmes megoldást keresnek Hi-Fi audiolejátszási és otthoni felvételkészítési igényeik támogatásához.

Tovább

Új grafikus kártya az Asustól – Strix GTX 960

2015. január 23. -

Az ASUS bejelentette a Strix GTX 960, játékokhoz optimalizált grafikus kártyáját, amely  durva terhelésnél 30 százalékkal hűvösebb és háromszor csendesebb működést kínál a referenciaértéknél. A Strix GTX 960 a referencia-architektúránál 12%-kal gyorsabb.

Tovább

Elindult az ASUS "Face the Future" pályázata – saját ZenWatch üti a legügyesebb tervezők markát

2015. január 19. -

Az ASUS bejelentette a „Face the Future” elnevezésű tervezői pályázatot, amelynek keretében a tervezők elkészíthetik a saját eredeti ASUS ZenWatch arculattervüket abban a reményben, hogy azt a világ minden táján viszontláthatják majd az eszközökön – és megnyerhetik saját ASUS ZenWatch órájukat. 

Tovább

A Pólus Centerben nyílt meg az első Asus mintabolt

2014. december 4. -

Az Asus a Notebook.hu együttműködésével nyitotta meg első hazai mintbolját. Bár nem kifejezetten csak Asus termékek találhatók itt, viszont a gyártó teljes palettája felsorakozik.

Kulcsszavak: ASUS, Notebook.hu
Tovább