Szűrés

A(z) ASUS kulcsszót tartalmazó cikkek

ASUS Rampage V Extreme alaplap az extrém túlhajtáshoz

2014. szeptember 3. -

Az Asus Republic of Gamers (ROG) bejelentette a Rampage V Extreme alaplapot. Az Intel X99 lapkakészletét használó, játékhoz és túlhajtáshoz optimalizált megoldás fogadni tudja a legújabb LGA 2011-v3 foglalatos Intel Core i7 (Haswell-E kódjelű) processzorokat és annyi DDR4 memóriát, amennyit az új architektúra kezelni képes.

Kulcsszavak: alaplap, ASUS, játék
Tovább

Új X99-es sorozatú alaplapok az Asustól

2014. szeptember 2. -

Új alaplapokkal rukkolt elő az Asus. Az X99-Deluxe, X99-Pro és X99-A kódjelű új ATX alaplapok az Intel X99-es lapkakészletére épülnek, és olyan technológiákkal is fel vannak szerelve, mint az OC Socket és az 5-Way Optimization. Ezek garantálják a legfrissebb LGA 2011-v3 Intel Core i7 processzorok teljesítményének kiaknázását.

Tovább

Az ASUS bejelentette X99-E WS munkaállomás-alaplapját

2014. szeptember 1. -

Az ASUS bejelentette az X99-E WS munkaállomás-alaplapját. Az eszköz olyan új CEB (Compact Electronics Bay) kialakítással rendelkezik, amely az Intel X99 lapkakészletre épül és akár négy GPU-s kiépítést is támogat teljes, 16x-os PCI Express 3.0 sebességgel, az extrém grafikus teljesítmény eléréséhez.

Tovább

ASUS ZenWatch – a harmonikus okosóra [Videó]

2014. augusztus 29. -

Megjelent a tajvani gyártó első okosórájának beharangozó videója. A röpke félperces kedvcsináló finoman, nem a néző arcába tolva jelzi a készülék érkezését, miközben fellebbenti a fátylat kifinomult dizájnjáról.

Tovább