Szűrés

A(z) ASUS kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyorsabb, hűvösebb, halkabb – Asus Strix GTX 750 Ti OC grafikus kártya

2014. július 30. -

Az ASUS bejelentette a Strix GTX 750 Ti OC grafikus kártyáját, amelynek lelke egy NVIDIA GeForce GTX 750 Ti grafikus feldolgozóegység (GPU), és amelyet kifejezetten a saját képességeik határait feszegető játékosok számára terveztek.

Tovább

Gamer alaplap az Asustól – H97-Pro

2014. július 29. -

Az ASUS bejelentette a H97-Pro Gamer nevű új ATX alaplapot, amely 10 Gbit/s sebességű M.2 és SATA Express kapcsolatokkal, Intel Gigabit Ethernet hálózatkezeléssel és GameFirst II technológiával gyorsítja a játékot. A felhasználók számára további előny a SupremeFX játékokhoz optimalizált hangja, illetve a Sonic Radar ll technológia, amely rejtett előnyt biztosít az FPS-játékok kedvelőinek.

Tovább

Android Wear alapú okosórával készül őszre az ASUS

2014. július 1. -

Azt beszélik, az LG, a Motorola és a Samsung után a tajvani ASUS is ki szeretné venni a részét az okosóra őrületből. A vállalat egy kedvező árú, AMOLED kijelzővel szerelt Android Wear kütyüvel készül, amit szeptemberben mutat majd be a nagyközönségnek.

Tovább

KitKat frissítést kap az Asus PadFone 2

2014. július 1. -

Az Asus okostelefon és táblagép kombója frissített rendszert kap fedélzetére. A legújabb Android 4.4 KitKat operációs rendszer mellett az egyedileg készített ZenUI felhasználói felület is elérhető lesz.

Tovább