A Lenovo bemutatta a világ legkönnyebb 14 hüvelykes ultrabookját

Kütyü Magazin - 2015. január 6.

A Lenovo az idei Consumer Electronic Show-n (CES) mutatta be új ThinkPad termékportfólióját. A legújabb generációs ThinkPad X1 Carbon, a világ legkönnyebb 14 hüvelykes, nagy teljesítményű ultrabookját is leplezték. Az ikonikus márka a százmilliomodik gép eladását ünnepli.

Jelentős mérföldkövet jelentett be a lenovo az idei CES-en. A vállalat ThinkPad termékcsaládja immáron a százmilliomodik gép eladását ünnepli, és új portfólióval rukkaltak el Las Vegasban.

A világ legkönnyebb ultrabookja

A harmadik generációs X1 Carbon csúcsmodell folytatja a ThinkPad márka hagyományait. A világ legkönnyebb 14 hüvelykes nagyteljesítményű Ultrabookja olyan új lehetőséget kínál, mint a szuper fényes FHD megjelenítő a legjobb megtekintési élményhez és a PCIe félvezető alapú meghajtó, amely akár 80 százalékkal gyorsabb adattárolási sebességet nyújt, mint a standard SSD-k. 

A legújabb X1 Carbon modell egyúttal a leginkább mobil is, amely még hosszabb akkumulátor-üzemidőt kínál, miközben a tartós és strapabíró szénszálas házba épített eszköz még mindig kevesebbet nyom 1,3 kilogrammnál. Az 5. generációs Intel Core processzorokkal és a felhasználói élmény optimalizálására hivatott tartozékokkal büszkélkedő X1 Carbon továbbviszi a ThinkPad hagyományokat és további innovációra inspirál. 

 

 

Meghatározó üzleti szabványok

A frissített 2015-ös ThinkPad portfólió a kibővített üzleti szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt, és a ThinkPad DNS örökségére épül. Vékony és könnyű kivitelt, a mobilitás maximalizálása érdekében elképesztő akkumulátor-üzemidőt, valamint az optimális megtekintési élmény és a kényelem érdekében 3K-s felbontásig terjedő fényes megjelenítőket kínál.

A portok és csatlakozók teljes kollekciója teszi a megtekintést, a megosztást és az adatátvitelt egyszerűvé és hatékonnyá. Az 5. generációs Intel® Core processzorokat tartalmazó új ThinkPad X, T, L és E sorozat gépeinek kialakításakor a megbízhatóságra és a minőségre fókuszáltak. 

ThinkVision X24

A vállalat bemutatta szegély nélküli képernyővel ellátott, innovatív, elegáns és csupán 7,5 milliméter vastag ThinkVision X24 monitorát is. Az újgenerációs, 23,8 hüvelykes Neo Blade panelt tartalmazó X24 prémium dizájnját tovább fokozza, hogy a hagyományos hátlap helyett egy egyedülálló fémfelület technológiát alkalmaztak. 

De a ThinkVision X24 esetében a forma nem megy a funkciók rovására. Az IPS panel full HD felbontást és 178 fokos megtekintési szöget, valamint DisplayPort vagy HDMI digitális csatlakozási lehetőséget kínál. A stílusos és erős króm állvány dönthető a kényelmes megtekinthetőség érdekében, így mind a teljesítmény, mind a dizájn tekintetében kimagasló felhasználói élményt nyújt a ThinkVision X24. 

ThinkPad Stack tartozékok

Az egymáshoz illeszkedő, mágnesezett kialakításnak köszönhetően a ThinkPad Stack tartozékok jobban hordozhatók, kevesebb kábelt igényelnek, és kisebb helyet foglalnak el, az alkalmazott pogo pin technológia révén pedig hatékonyabban működnek együtt egymással.

A 10,000 mAh-s Power Bank biztosítja, hogy telefonjaink és tableteink ne merüljenek le a hosszabb utazások alkalmával, az 1 TB-os USB 3.0 Hard Drive hatalmas kiegészítő tárkapacitást kínál útközben, a Wireless Access Point nagyteljesítményű és stabil WiFi környezetet biztosít utazásaink során, míg a Bluetooth Speaker zökkenőmentesen együttműködik a ThinkPad rendszerekkel a hangélmény fokozása érdekében.

 

Vissza