Kiszivárgott az Xperia Z4 látványterve

Farkas Norman - 2014. december 19.

Nyilvánosságra került egy e-mail, amiben felbukkant a Sony következő zászlóshajójának jó minőségű fotója. Az Xperia Z sorozat jellegzetes dizájnelemeit felvonultató jövevényt láthatjuk a következő James Bond filmben, a piacon pedig a vártnál később fog megjelenni.

Kiszivárgott egy e-mail, s vele együtt egy Xperia Z4 termékfotó, így máris kiderült, hogy néz ki a Sony 2015-ös csúcsmobilja. A szóban forgó levelet egyébként a Sony Pictures vezérigazgatója küldte el az új James Bond filmre (Spectre) vonatkozó termékmegjelenítési javaslatként.

A fotó alapján az új zászlóshajó magán viseli az Xperia Z sorozat stíluselemeit, szögletes forma jellemzi, szélein pedig lekerekített fémkeret fut körbe.

 

A levelet kiszivárogtató forrás megjegyzése szerint az Xperia Z4 megjelenése 2015 májusa és novembere közé tehető, s ez az időszak kicsit távolinak tűnik, ha a korábbi pletykákra tekintünk, amelyek szerint már a januári CES, vagy a februári MWC során debütálhat a készülék.

A jövevény dizájnja mellett már részleges tudáslistáját is ismerjük, ám egyelőre csak hivatalosan meg nem erősített mendemondákra támaszkodhatunk. Ha ezek igazak, az Xperia Z4 Snapdragon 810 processzort, 4GB RAM-ot, 5,2 hüvelykes QHD (2560 x 1440 pixel) kijelzőt, Cat. 6 LTE modemet, valamint 20,7 megapixeles hátlapi kamerát tudhat magáénak.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza