Szűrés

A(z) ThinkPad kulcsszót tartalmazó cikkek

Boldog 25. születésnapot, ThinkPad!

2017. október 5. -

A ThinkPad szülőföldjén, a japán Yamato Labs-ben egy exkluzív esemény keretében jelentette be a vállalat legendás üzleti modelljének 25. születésnapja alkalmából készített limitált kiadású ThinkPad modelljét, mely egy termékben egyesíti az elmúlt huszonöt év ikonikus dizájnelemeit és műszaki innovációit. 

Kulcsszavak: Lenovo, ThinkPad
Tovább

Budapesten mutatta be prémium, asztali és mobil munkaállomásait a Lenovo

2016. június 18. -

A világ vezető PC-gyártója, a Lenovo budapesti sajtótájékoztatóján mutatta be a partnerek, illetve a sajtó számára új asztali és mobil munkaállomásait, amelyek tökéletes teljesítményt és biztonságot nyújtanak az üzleti felhasználók számára.

Tovább

A Lenovo bemutatta a ThinkPad 11e szériát

2015. február 3. -

A Lenovo a Bett edukáció-technológiai rendezvényén jelentette be a legújabb ThinkPad 11e szériát, amely elérhető hagyományos laptop, és a YOGA sorozat jól ismert innovatív, több üzemmódos – laptop, állvány, táblagép és sátor – kivitelben. A szériát  arra tervezték, hogy illeszkedjen az iskolai adminisztrátorok, oktatók és diákok igényeihez, valamint a tantermi használathoz is.

Tovább

A Lenovo bemutatta a világ legkönnyebb 14 hüvelykes ultrabookját

2015. január 6. -

A Lenovo az idei Consumer Electronic Show-n (CES) mutatta be új ThinkPad termékportfólióját. A legújabb generációs ThinkPad X1 Carbon, a világ legkönnyebb 14 hüvelykes, nagy teljesítményű ultrabookját is leplezték. Az ikonikus márka a százmilliomodik gép eladását ünnepli.

Tovább