Szűrés

A(z) ROG kulcsszót tartalmazó cikkek

Asztali gépekkel is készült a milánói Design Weekre az Asus

2015. április 17. -

Az Asus a milánói Design Weekre számos terméket felvonultat. A különféle okoseszközök és laptopok mellett azonban a az asztali PC-knek is jutott hely. A vállalat két kompakt masinát is bemutat a többnapos eseményen.

Kulcsszavak: ROG, PC, ASUS
Tovább

Két új noteszgép játékokhoz – Asus G551 és G771

2014. szeptember 24. -

Az Asus Republic of Gamers (ROG) G sorozat új tagokkal bővült: egy 15 és egy 17 hüvelykes noteszgép került a kínálatba. A masinákat kifejezetten játékokhoz optimalizálták, és komoly teljesítményugrást mutatnak elődeikhez képest.

Tovább

Red Dot díjas lett az Asus Zenfone és a ROG Maximus VI Formula alaplap

2014. május 9. -

Az Asus ZenFone és a Republic of Gamers (ROG) Maximus VI Formula alaplap is megkapta a Red Dot Design Award 2014 díjat, mellyel a kiemelkedő felhasználói élményt nyújtó termékek kiválóságát jutalmazták. A ZenFone a mobiltelefonok, a ROG Maximus VI Formula alaplap pedig a számítógépes alkatrészek kategóriájában nyert. A győztes készülékeket 53 ország cégeinek 4815 terméke közül választották ki. 

Tovább

Új noteszgépek játékosoknak az Asustól – érkeznek a G-sorozat új tagjai

2014. március 18. -

A játékosok körében különösen nagyra értékelt G-sorozat új tagjait jelentette be az Asus Republic of Gamers (ROG). Az új modellek jelentősen megnövelt teljesítményt, túlhajtható grafikát és friss, játékosok számára tervezett formát kínál.

Tovább