Asztali gépekkel is készült a milánói Design Weekre az Asus

Kütyü Magazin - 2015. április 17.

Az Asus a milánói Design Weekre számos terméket felvonultat. A különféle okoseszközök és laptopok mellett azonban a az asztali PC-knek is jutott hely. A vállalat két kompakt masinát is bemutat a többnapos eseményen.

ROG GR8

A ROG GR8 egy konzolok ihlette, játékhoz optimalizált PC, amelyben Intel Core i7 processzor és NVIDIA GeForce GTX 750Ti grafikus kártya található a Full HD játékhoz. Akár 16 GB DDR3L memóriával is rendelhető, merevlemezzel vagy SSD-vel, beépített kétsávos 802.11ac Wi-Fi-vel és előre telepített Windows 8 operációs rendszerrel érkezik. A ROG GR8 beépített Miracast vevővel és különleges elcsúsztatható borítással is rendelkezik, ez utóbbi a kiegészítő 2,5”-es meghajtóhelyek és SO-DIMM memóriafoglalatok eléréséhez, a gyors bővítéshez nyújt segítséget.

A 2014-es Good Design Award-nyertes ROG GR8 mattfekete felületét maja ihletésű minták és pulzáló fénnyel világító ROG logó díszíti. Fenséges, geometrikus házat kapott, ahol két szolid síklap fogja közre a fő elemet. Nagyon hatékony hűtés, könnyen bővíthető tárolóterület, csendes működés és lenyűgöző szépség jellemzi. A ROG GR8-hoz Gladius játékos egér és M801 mechanikus billentyűzet is jár, így a vásárlói komplett játékhoz optimalizált csomagot kapnak. 

 

VivoMini Pearl White Edition

Egy kisméretű asztali gépről van szó, amelynek készítői gondosan odafigyeltek rá, hogy bármilyen otthoni környezetbe beleolvadhasson. Letisztult, precíz vonalaival és a Zen-ihletésű körkörös mintázatú csodás gyöngyfehér házával a VivoMini minimalista eleganciával elégíti ki az otthoni számítástechnikai igényeket. Mindössze 131 x 131 x 42 mm-es – egy gyűjtődobozos CD-nél is kisebb – mérete dacára a VivoMini UN62 remek válaszkészségű és hatékony energiafelhasználású Intel Core processzoros teljesítményt kínál a mindennapos számítástechnikai feladatok hatékony elvégzéséhez, illetve a részletgazdag 4K/UHD videók lejátszásához.

Kiterjedt csatlakozási és bővítési lehetőségei révén a VivoMini olyan digitális központként (digital hub) funkcionálhat, amely a felhasználóknak gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az elmentett adatokhoz és médiafájlokhoz. A nagysebességű 802.11ac Wi-Fi, valamint az exkluzív ASUS Wi-Fi GO! és Media Streamer alkalmazások teljeskörű médialejátszással és távoli eléréssel egészítik ki a VivoMini szolgáltatásait, amely így bármely médiaközpont- vagy házimozirendszer ideális kiegészítője lehet.
 

 

 

Kulcsszavak: ROG, PC, ASUS
Vissza