Szűrés

A(z) telefon kulcsszót tartalmazó cikkek

A Nokia telefonok a legkeményebb helyzetekben is megállják a helyüket az új Bond filmben

2021. szeptember 20. -

A világ legkeményebb titkosügynökei is a lenyűgöző, skandináv formatervezésű Nokia telefonokkal érzik magukat biztonságban – a 25. James Bond filmben többek között megjelenik az ikonikus Nokia 3310 készülék is. A Nincs idő meghalni szeptember 30-ától látható a mozikban.

Kulcsszavak: Nokia, telefon
Tovább

Kiderült, ennyit kell dolgozni egy iPhone 13 Pro készülékér

2021. szeptember 17. -

A Picodi.com csapata összehasonlította az iPhone 13 Pro (128 GB) árait a különböző országok átlagfizetésével, és kiszámította, mennyi ideig kell dolgozniuk ezen országok lakóinak ahhoz, hogy megszerezzék az Apple kiemelt újdonságát.

Tovább

Sokat ér egy régi mobil a Telenornál

2021. szeptember 3. -

Most érdemes előkeresni a fiókok mélyén lapuló régi mobilokat, hiszen a Telenor legújabb akciójában ezek a készülékek 20 ezer forint kedvezményt érhetnek, ráadásul környezetvédelmi szempontból is jó helyre kerülnek a már nem használt telefonok.

Kulcsszavak: telefon, Telenor
Tovább

Lilába öltözik a Samsung Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS kiadása

2020. június 28. -

Magyarországon is elérhetővé válik a Samsung és a világszerte népszerű K-pop banda, a BTS közös készüléksorozata, amelyben a rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenceikhez. A különleges BTS kiadás mellett a Galaxy S20 széria új színekben is a boltok polcaira kerül.

Tovább