Szűrés

A(z) telefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Ehető Nokia telefonnal ünnepli szülinapját a HMD Global

2021. december 1. -

Különleges tortával ünnepli 5. születésnapját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

Kulcsszavak: HMD Global, Nokia, telefon
Tovább

Az EVOLVEO tovább bővíti nyomógombos telefonjainak kínálatát

2021. november 19. -

A cseh EVOLVEO két új nyomógombos strapatelefont dobott piacra. A Strongphone Z4 és Z5 az IP68-as védelemnek köszönhetően azoknak jó választás, akik nehéz terepen szeretnének egy hagyományos telefont használni. A Z5 a maga 4.000 mAh-es akkumulátorával hosszú üzemidőt biztosít, így akár egy túrázás alkalmával is jó szolgálatot tehet. A Z4 ugyan csak 2500 mAh-s akkumulátort kapott, a gyártó azonban mellékel egy töltőállomást is hozzá. 

Tovább

Többet használjuk és többször is tesszük tönkre az okoseszközeinket

2021. szeptember 27. -

A KSH és a Telenor Magyarország adatai alapján is jelentősen nőtt az okoseszközök használatával töltött óráink száma az elmúlt két évben. A mobilok szerepének felértékelődésének és a tudatosabb tervezésnek is köszönhető, hogy egyre többen kötnek a mobilszolgáltatójuknál biztosítást az ott vásárolt telefonjaikra és kiegészítőikre. A változó ügyféligények kiszolgálására a Telenornál elérhető készülékbiztosítás mostantól használt – akár máshol vásárolt – telefonokra, valamint IMEI- vagy sorozatszámmal rendelkező egyéb készülékekre, például táblagépekre, okosórákra is elérhető lesz, lakossági és üzleti ügyfelek részére egyaránt.

Tovább

A Nokia telefonok a legkeményebb helyzetekben is megállják a helyüket az új Bond filmben

2021. szeptember 20. -

A világ legkeményebb titkosügynökei is a lenyűgöző, skandináv formatervezésű Nokia telefonokkal érzik magukat biztonságban – a 25. James Bond filmben többek között megjelenik az ikonikus Nokia 3310 készülék is. A Nincs idő meghalni szeptember 30-ától látható a mozikban.

Kulcsszavak: Nokia, telefon
Tovább