Szűrés

A(z) premier kulcsszót tartalmazó cikkek

Novemberben debütál a fémes Samsung Galaxy A sorozat

2014. október 30. -

Már csak napok lehetnek hátra a fémkerettel szerelt Samsung Galaxy A szériás okostelefonok hivatalos bemutatójáig. A széles felhasználói célcsoporthoz szóló mobiltrióval egyesek szerint a kínai Xiaomit szeretné megszorongatni a dél-koreai gyártó.

Tovább

Több hetet csúszik a Nexus 6 európai premierje

2014. október 30. -

Az Android 5.0 Lollipop köré épülő Motorola referenciamodell a vártnál jóval később lesz elérhető a Vén Kontinensen, miközben az Egyesült Államokban máris kifogytak az előrendelhető készletek.

Tovább

Európa ajtaján kopogtat a Moto 360

2014. október 8. -

A Motorola Android Wear rendszerű, kerek kijelzővel és a klasszikus karórákéra hajazó dizájnnal felvértezett kütyüje már előrendelhető az Egyesült Királyság több áruházában és Németországban is.

Tovább

LG L Fino és L Bello – októbertől Magyarországon

2014. szeptember 25. -

Októbertől kapható lesz Magyarországon az LG L Series termékcsaládjának két legújabb tagja, az L Fino és az L Bello. A készülékek tökéletes választást jelentenek például a tizenéveseknek és az első okostelefon-tulajdonosoknak. A gyors processzorral, valamint a népszerű LG G3 készüléktől kölcsönzött prémium kezelőfelülettel az LG igyekszik teret nyerni a jó minőségű, kedvező árú okostelefonok piacán. 

Tovább