Szűrés

A(z) okostévé kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyerekszobába készített okostévét a KIVI

2023. december 12. -

Már elérhető az okostévéket gyártó KIVI egyedi, kifejezetten gyerekszobába tervezett készüléke, amely biztonsági üveggel, beépített éjszakai fénnyel, személyre szabható kerettel és kontrollálható tartalommal a tévézés új, interaktív élményét ígéri.

Kulcsszavak: KIVI, KidsTV, okostévé
Tovább

Új Mini-LED és gamer szériával is bővült a Hisense kínálata

2023. október 13. -

Óriásképernyős, emberi agyi mintázatokat szimuláló mini-LED modellt és 75 colos játékorientált QLED okostévét is bevezetett a magyar piacra a Hisense. Idén szeptembertől a kínai gyártó négy új mini-LED szériája, köztük a zászlóshajó, 85 colos méretben is elérhető UXKQ modell, valamint a kifejezetten gamereknek tervezett, prémium E7KQ Pro QLED készüléke is kapható már itthon.

Kulcsszavak: Hisense, okostévé
Tovább

Ikonikus remekművek az otthon kényelméből

2023. augusztus 17. -

Salvador Dalí 12 szürrealista remekművét már nemcsak múzeumokban, hanem közvetlenül a nappalinkban, a Samsung Art Store*-ból is megtekinthetjük a vállalat The Frame okostévéjén. A Samsung a Fundació Gala-Salvador Dalíval kötött együttműködés keretében helyezi el a festményeket kínálatában. A kulturális magánalapítvány – melyet maga a festő indított – kiemelt célja, hogy Dalí művészeti, kulturális és szellemi munkásságát népszerűsítse Spanyolország-szerte és külföldön egyaránt.

Tovább

Kapcsolattartás a családdal és a barátokkal BRAVIA tévéken

2023. június 22. -

A Sony bejelentette, hogy a Zoom Video Communications, Inc. a BRAVIA CAM kompatibilis* Sony BRAVIA TV-kre érkezik. Ez a partnerkapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén csatlakozhassanak barátaikhoz, családtagjaikhoz és kollégáikhoz videohívások és megbeszélések céljából a nappalijuk kényelméből. A Sony BRAVIA az első TV-márka, amely támogatja a Zoom for TV alkalmazást a Google Play Store-ban.

Kulcsszavak: Sony, BRAVIA, okostévé, Zoom
Tovább