Szűrés

A(z) okostévé kulcsszót tartalmazó cikkek

Szigorú hitelesítésnek feleltek meg a The Frame készülékek

2024. január 29. -

A Samsung 2024-es The Frame lifestyle televízióját hitelesített ArtfulColor tanúsítvánnyal ismerte el a Pantone*, a színszabványok világszerte elismert szakértője. A minősítés kiemeli a The Frame fejlett adaptív színtechnológiáját, amely kivételes színreprodukcióra képes, és megfelel a Pantone hiteles színekre vonatkozó szigorú szabványainak, amelyek az emberi szem számára szinte megkülönböztethetetlenek a szokványos fényviszonyok mellett.

Tovább

Lenyűgöző élmény az LG webOS zónájában

2024. január 11. -

Káprázatos élménnyel és rengeteg szórakoztató tartalommal várja a 2024-es CES látogatóit az LG Electronics (LG) webOS zónája. Az LG szórakoztatóelektronikai üzletága idén is látványos, önálló fénykibocsátásra képes OLED kijelzőiből készített egy különleges installációt a kiállításra. A webOS okostévé-platformon inspiráló történetek teszik teljessé a magával ragadó vizuális élményt.

Tovább

Az LG korábbi tévékészülékein is elérhetővé teszi legújabb webOS platformját

2024. január 4. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy korábbi kiadású LG okostévéken is elérhetővé teszi legújabb webOS rendszerét*, így azok a hálózatba kapcsolt otthoni eszközök központjaként működhetnek majd.

Tovább

Új alkalmazásokkal jelentkezik az LG

2023. december 27. -

Számos új, okostévéken elérhető alkalmazást mutatott be az LG Electronics (LG). A szolgáltatások különböző szórakozási, tanulási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak, rugalmasan igazodva a felhasználók szokásaihoz és elvárásaihoz. A vállalat legújabb innovációit a 2024-es CES keretében, január 9-12. között, Las Vegasban mutatja be.

Tovább