Szűrés

A(z) okostévé kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony és a Zoom elhozzák a videokonferenciákat BRAVIA tévékre

2023. június 22. -

A Sony bejelentette, hogy a Zoom Video Communications, Inc. a BRAVIA CAM kompatibilis* Sony BRAVIA TV-kre érkezik. Ez a partnerkapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén csatlakozhassanak barátaikhoz, családtagjaikhoz és kollégáikhoz videohívások és megbeszélések céljából a nappalijuk kényelméből. A Sony BRAVIA az első TV-márka, amely támogatja a Zoom for TV alkalmazást a Google Play Store-ban.

Kulcsszavak: Zoom, okostévé, BRAVIA, Sony
Tovább

Az LG több millió ügyfele mostantól otthonról tanulhat a világ legjobbjaitól

2023. április 7. -

Az LG okostévé-tulajdonosok ebben a hónapban világszerte hozzáférést kapnak a MasterClass előfizetéses, nemzetközi oktatási streamingplatform applikációjához, amelyen keresztül bárki a világ legjobbjaitól tanulhat számos témában. Azzal, hogy a MasterClass bekerül az LG Content Store kínálatába, a legalább 2018-as kiadású és webOS 4.0-t futtató LG tévék tulajdonosai a megfelelő előfizetés kiválasztása után otthonuk kényelméből, nagyképernyőn férhetnek hozzá számos értékes digitális oktatási tartalomhoz. 

Tovább

Másképp nyúlunk a távirányítóért, mint pár évvel ezelőtt

2023. március 28. -

A tévénézési szokások generációról generációra változnak, de a televíziók helye egyelőre megingathatatlannak tűnik a háztartásokban – derül ki a Samsung reprezentatív felméréséből*. Azonban egyre bővül azon szituációk és tevékenységek köre, ahogyan és amikor bekapcsoljuk a készüléket.

Tovább

Az idei LG tévék a legújabb technológiáival, friss webOS okostévé-platformmal és személyre szabható funkciókkal érkeznek

2023. január 5. -

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon mutatja be új tévékínálatát, amelynek élén az eddigi legfejlettebb OLED széria áll. A vállalat legújabb OLED televíziói az önálló fénykibocsátásra képes pixelek által garantált prémium képminőséggel, kimagasló képfeldolgozási technológiákkal és minden eddiginél több intelligens funkcióval, valamint az LG webOS okostévé-platformjának továbbfejlesztett verziójával érkeznek — mindezzel pedig olyan házimozi-élményt kínálnak, amelyre csak az LG OLED készülékei képesek.

Tovább