Szűrés

A(z) lézerprojektor kulcsszót tartalmazó cikkek

Karácsonyi ajándéktippek a LG-től

2018. december 10. -

A Karácsony közeledtével sokaknak okoz nehézséget a tökéletes ajándék megtalálása. Az utolsó pillanatra hagyott ajándékbeszerzés gondjait az LG most egy csapásra eloszlatja, hiszen a család minden tagjának ajánl egy olyan ajándékot a fa alá, amivel egészen biztosan nem fogunk mellé lőni.

Tovább

Igazi moziélmény a nappaliban

2018. október 18. -

Magyarországon is bemutatta legújabb CineBeam lézerprojektorát az LG Electronics (LG). A HU80KSW típusjelzésű készülék a vállalat első 4K UHD projektora, amely 2500 lumenes fényerejével és akár 150 colos vetített képátmérőjével, továbbá díjnyertes formatervezésével kínál egyedülálló megoldást az otthoni mozizásra.

Tovább

TV helyett ultrarövid vetítési távolságú lézeres projektort javasol otthonra az Epson

2017. november 23. -

Az Epson bemutatta az első ultrarövid vetítési távolságú, otthoni felhasználásra szánt lézeres projektorát (EH-LS100). A normál vetítési távolságú modellekkel ellentétben könnyen megoldható a vetítőfelülethez közeli telepítés, a hosszú élettartamú lézeres fényforrásának köszönhetően pedig vonzó és kiváló minőségű megoldást jelent a nagyképernyős szórakoztatáshoz.

Tovább

Az Epson Budapestre hozta a legnagyobb fényerejű lézeres projektorokat

2017. október 6. -

Illusztris helyszínen, a Kiscelli Múzeum templomterében mutatta be legújabb lézerprojektorait az Epson. Az egyedi installációkon az EB-L25000U, EB-L1755U és EB-L1505U projektorokon keresztül demonstrálták a csúcskategória tudását az érdeklődőknek.

Kulcsszavak: lézerprojektor, Epson
Tovább