Szűrés

A(z) lézerprojektor kulcsszót tartalmazó cikkek

Tökéletes otthoni moziélmény bármilyen fényviszonyok közepette is

2020. szeptember 7. -

Az LG Electronics (LG) legújabb LG CineBeam 4K UHD lézerprojektorát (HU810P) kifejezetten úgy tervezték, hogy a hagyományos mozihoz hasonló élményt nyújtson a felhasználóknak otthonukban. Az LG népszerű, nagy felbontású projektorcsaládjának legújabb tagja olyan funkciókat és technológiát kapott, hogy megfelelő választást jelentsen az otthon szórakozni vágyó filmkedvelők és családok számára. A moziszerű kép mellett az eszköz egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosít a legnépszerűbb streaming szolgáltatók alkalmazásaihoz, így az azokon található tartalmakhoz közvetlenül hozzáférhetünk.

Tovább

Trendteremtő designprojektor az Epsontól

2019. augusztus 30. -

A projektorok globális piacán 17 éve piacvezető Epson a vizuális tartalomfogyasztás új kategóriáját vezeti be: a trendteremtő EF-100W/B projektor a dizájn és a technológia ötvözésével született meg, azokat célozva, akik számára a megbízhatóság és a megjelenés egyaránt fontos. A készülék lekerekített élei, részben rejtett objektívje és a merész színkombinációi révén jól mutat, miközben a lézer fényforrásnak és az akár 20 ezer órás élettartamnak köszönhetően akár 10 évnyi szórakozást nyújt*.

Tovább

Projektorokkal erősít az Epson

2019. február 7. -

Az Epson fix telepítésű választéka három új, felhasználóbarát, kompakt és könnyen kezelhető lézerprojektorral, a felső kategóriában pedig a 30 000 lumenes EB-L30000U készülékkel bővült az idei ISE kiállításon. 

Tovább

A CES-en mutatkozik be az LG új, ultrarövid vetítési távolságú CineBeam 4K lézerprojektora

2019. január 4. -

Az LG Electronics (LG) a 2019-es CES-en mutatja be második generációs ultrarövid vetítési távolságú (Ultra Short Throw, UST) CineBeam 4K lézerprojektorát (HU85L-es modell). 

Tovább