Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung az IGEL Technology-val együttműködve megalkotta a jövő virtuális munkahelyi infrastruktúráját

2016. május 25. -

A Samsung Electronics bemutatta legújabb vékony kliens kijelzőit: 21,5 colos TC222L és a 23,5 colos TC242L modellekkel bővült a gyártó felhő-alapú monitorpalettája.

Tovább

Három új ívelt monitorral bővül a Samsung termékpalettája

2016. március 1. -

A Samsung Electronics bemutatta ívelt monitor termékpalettája új tagjait, a 27 colos CF591, valamint a 23,5 és 27 colos méretben egyaránt kapható CF390 modelleket. A Samsung új ívelt kijelzői mind az üzleti, mind az egyéni felhasználók sokrétű multimédiás és párhuzamos munkavégzés során felmerülő igényeit kielégítik, miközben hosszú távú használatra is kényelmes vizuális környezetet teremtenek.

Tovább

Megérkezett Magyarországra az LG új csúcskategóriás, díjnyertes óriásmonitora

2016. február 15. -

Felismerve azt, hogy a számítógépek kiemelkedő szerepet játszanak mind a munkában, mind a szabadidő eltöltésében, az LG Electronics olyan új termékeket alkotott, amelyekkel a vásárlók még könnyebben tudják az egyre magasabb elvárásaikhoz igazítani a munkához és a játékhoz használt eszközöket.

Kulcsszavak: monitor, LG Electronics, LG
Tovább

Új Samsung monitorok professzionális és otthoni használatra

2016. február 15. -

A Samsung bemutatta legújabb ívelt monitorait Monacóban, a február 10-12. között tartott Samsung European Forumon. Az új készülékek nagyszerűen demonstrálják, hogy milyen sok előny származhat a professzionálisan felszerelt kijelzők hatékonyságából. 

Tovább