Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Új ívelt monitort mutatott be a Samsung

2014. november 28. -

A Samsung bemutatta legújabb, 27 hüvelykes S27D590C Full HD ívelt monitorát, amely forradalmi újítást visz a szórakoztató tartalmak megjelenítésébe. A készülék ívelt kialakítással és innovatív funkciókkal rendelkezik.

Tovább

PC-piaci újdonságok a Delltől

2014. november 10. -

A Dell számos újítást jelentett be a PC ágazatában. A Ultra HD 5K monitor és az integrált biztonsági és felügyeleti szoftvermegoldások mellett az új „okosasztal” koncepciójukat is bemutatták.

Tovább

Digital Cinema 4K — érkezik az LG csúcstechnológiás kijelzőmegoldása

2014. november 3. -

Az LG bemutatta az új 4K monitorát, a 31MU97-et, amely novembertől lesz elérhető hazánkban. A csúcstechnológiát képviselő LG 31MU97 a Digital Cinema 4K felbontást 31 hüvelykes IPS kijelzővel párosítja: ultraéles képet nyújtó, csúcskategóriás monitor, amely megfelel a Digital Cinema Initiative (DCI) szervezet előírásainak is.

Tovább

USB médialejátszóval rendelkező LED monitorok a Sharp kínálatában

2014. október 16. -

A Sharp bejelentette, hogy az új PN-Y sorozatú, beépített USB média lejátszóval rendelkező oldalvilágítású LED monitorjait, melyek már egész Európában megvásárolhatók. A megjelenítők képesek az "automatikus lejátszás" listájukba rendezett videókat és képeket lejátszani hálózathoz való csatlakoztatás nélkül.

Tovább