Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Három új ívelt monitorral bővül a Samsung termékpalettája

2016. március 1. -

A Samsung Electronics bemutatta ívelt monitor termékpalettája új tagjait, a 27 colos CF591, valamint a 23,5 és 27 colos méretben egyaránt kapható CF390 modelleket. A Samsung új ívelt kijelzői mind az üzleti, mind az egyéni felhasználók sokrétű multimédiás és párhuzamos munkavégzés során felmerülő igényeit kielégítik, miközben hosszú távú használatra is kényelmes vizuális környezetet teremtenek.

Tovább

Megérkezett Magyarországra az LG új csúcskategóriás, díjnyertes óriásmonitora

2016. február 15. -

Felismerve azt, hogy a számítógépek kiemelkedő szerepet játszanak mind a munkában, mind a szabadidő eltöltésében, az LG Electronics olyan új termékeket alkotott, amelyekkel a vásárlók még könnyebben tudják az egyre magasabb elvárásaikhoz igazítani a munkához és a játékhoz használt eszközöket.

Kulcsszavak: monitor, LG Electronics, LG
Tovább

Új Samsung monitorok professzionális és otthoni használatra

2016. február 15. -

A Samsung bemutatta legújabb ívelt monitorait Monacóban, a február 10-12. között tartott Samsung European Forumon. Az új készülékek nagyszerűen demonstrálják, hogy milyen sok előny származhat a professzionálisan felszerelt kijelzők hatékonyságából. 

Tovább

Még több részlet az LG új csúcsmonitorjairól

2015. december 21. -

Az LG nemrég jelentette be legújabbb csúcsmonitorjait. Most a gyártó még több részletet elárult a modellekről, többek között azt is, hogy a jövő évi CES-en találkozhat vele először a nagyközönség.

Tovább