Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

A leggyorsabb, 240 Hz-es AGON gaming monitor az AOC műhelyéből

2016. november 25. -

Az AOC bejelentette eddigi  leggyorsabb, TN paneles monitorját: az AGON AG251FZ kijelzőt. A 25 hüvelykes kijelző 240 Hz-es képfrissítést és pusztán 1 ms válaszidőt nyújt.

Kulcsszavak: gamer, AOC, monitor
Tovább

Bekebelező játékélmény az AOC AGON 35 hüvelykes ívelt kijelzős gamer monitorjával

2016. november 14. -

A kijelzőpiac világszerte egyik legismertebb márkája, az AOC bemutatja az AGON termékcsalád legújabb gamereket célzó monitorját, a 35 hüvelykes, ultra széles formátumú, ívelt képernyővel ellátott AG352QCX modellt. A rendkívül kicsi, 2000 mm-es ívsugárnak köszönhetően a monitor átöleli a látóteret és jelentősen megnöveli a mélységérzetet, így valóságos édenkert a  gamerek számára az új modell.

Kulcsszavak: monitor, kijelző, AGON, AOC
Tovább

LG UltraFine 5K/4K képernyők a korlátlan Mac felhasználói élményért

2016. november 8. -

Az LG Electronics (LG) bemutatta két új monitorát, melyeket kifejezetten a legújabb MacBook és MacBook Pro modellekhez terveztek. Az LG új UltraFine 27 inches 5K képernyője ideális munkaeszköz az otthoni vagy irodai munkakörnyezetben, és tökéletes kiegészítő azon MacBook vagy Macbook Pro felhasználók számára, akiknek fontos a jó minőségű, nagy felbontású kép.

Tovább

Új 4K LCD monitor a Philips-től UltraClear felbontással, UltraColor technológiával

2016. november 8. -

A vezető technológiai vállalataként és a Philips Monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bemutatja új kijelzőjét, amely az UltraClear 4K felbontást az UltraColor technológiának köszönhető extra-széles színtartománnyal és a kiemelkedően magas kontrasztarányt biztosító VA technológiával kombinálja. 

Tovább