Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Toshiba TUM-32PRO1 UHD monitor kreatív szakembereknek

2014. február 7. -

A Toshiba bejelentette 32 hüvelykes képátlójú, TUM-32PRO1 Ultra HD monitorát, melyet kreatív szakemberek számára fejlesztettek ki. Az Adobe színskála 99%-át támogatja, ez kristálytiszta, kiváló minőségű megjelenítést eredményez. A többféle megjelenítési üzemmód és a nagy betekintési szögű 4K-s panel révén a monitor fényképek és videók szerkesztéséhez, tervezési feladatokhoz kiváló.

Tovább

Új prémium monitort mutatott be az LG

2014. január 31. -

Az LG bejelentette legújabb, 24 hüvelykes, Full HD felbontású IPS monitorát. Az MP76 Crystal Float állványával és az LG új, szupervékony, CINEMA SCREEN kialakításával rögtön felhívja magára a figyelmet. Az IPS kijelzőnek köszönhetően a monitor kiemelkedő képminőséget biztosít, amihez az LG villódzásmentes (Flicker-Safe) technológiája és az olvasás mód (Reader Mode) is hozzájárul.

Kulcsszavak: LG, monitor, IPS
Tovább

Új Samsung monitorok jöttek Európába

2014. január 29. -

A Samsung bemutatta új monitor kínálatát, köztük az UD590-es, az SD590-es, az SD390-es és az SD391-es modelleket, amelyek mindegyike a monitor technológia legfrissebb újításait nyújtja szemet gyönyörködtető esztétikai kialakítás és gazdag funkcionalitás mellett. 

Kulcsszavak: Samsung, monitor, Európa
Tovább

ASUS ROG Swift PG278Q – felsőkategóriás, játékhoz optimalizált monitor

2014. január 12. -

Az ASUS bejelentette a játékhoz optimalizált, 27 hüvelykes ROG Swift PG278Q 27 monitort. A készülék 2560 x 1440 felbontással rendelkezik, 120+ hertzes képfrissítési sebességet, valamint ergonomikus finomságok széles tárát kínálja. A maximális játékélmény érdekében a monitor része az ASUS GamePlus és az NVIDIA G-SYNC nevű technológiája is. 

Tovább