Szűrés

A(z) monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Új UHD monitorokkal rukkolt elő a Samsung

2015. május 20. -

A Samsung bemutatta legújabb UHD monitoraiz. Az UE590 és UE850 UHD modellek élesebb kontrasztot és gyors válaszidőt kínálnak, ezáltal még élethűbb vizuális élményt és jobb teljesítményt kínálnak.

Tovább

Új játékélményt garantál az LG és az AMD együttműködése

2015. április 27. -

Évtizedes problémát megoldva az LG 21:9 képarányú UltraWide monitora az AMD FreeSync technológiájával biztosítja a képtörések és az akadozások nélküli játékélményt.

Tovább

Új dimenziókat nyit az LG 21:9 ívelt UltraWide monitora

2015. március 4. -

Magyarországon is bemutatta 21:9 képarányú, 34 colos (87 cm) ívelt monitorát az LG. A 34UC97 modell a világon elsőként egyesíti az ívelt IPS képernyő, a 21:9-es UltraWide képarány, illetve a 34 colos képátló előnyeit, így kivételes dizájnt és használhatóságot kínál. A professzionális felhasználói igényeknek is megfelelő monitor kiemelkedő képminőséget és minden igényt kielégítő csatlakoztatási lehetőségeket kínál.

Kulcsszavak: UltraWide, LG, ívelt, monitor
Tovább

Minimalista dizájnnal támadnak a Samsung új monitorai

2015. február 13. -

A Samsung a múlt héten Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon új monitorokat és SMART Signage TV-ket is bemutatott. Az újdonságok között találhatók a legfrissebb hajlított képernyőjű és ultranagy felbontású (UHD) monitorok is, amelyek a technológiai fejlesztések és dizájn révén remek vizuális élményt kínálnak.

Tovább