Szűrés

A(z) készülékcsere-program kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezt kell tudni a készülékcsere-támogatási programról

2021. december 1. -

Megjelentek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által októberben bejelentett, célzott, nagyszabású mobilkészülékcsere-támogatási program részletei. A pályázati kiírást a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. (NFFKÜ) tette közzé.

Tovább

Készülékcsere-támogatási programot indít az NMHH

2021. október 7. -

Célzott, nagyszabású mobilkészülékcsere-támogatási programot indít jövő év elején a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A kezdeményezésben az elavuló, mobilinternetezésre nem alkalmas telefonok tulajdonosai a cseréhez 20 ezer forintos modernizációs támogatást kaphatnak, így ők is részesülhetnek a digitális technológia előnyeiből.

Tovább

A Samsung leállította a Galaxy Note7 gyártását és elkezdte készülékváltás programját

2016. október 16. -

Mivel a Samsung számára ügyfelei biztonsága a legfontosabb, ezért október 10-én úgy döntött a vállalat, hogy a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését felfüggesztik, és a készülékek gyártását leállítják. 

Tovább

Európában a Galaxy Note7 készülékek már közel 60 százalékát kicserélték

2016. szeptember 28. -

A Samsung Electronics megerősítette, hogy a Note7 készülékcsere-program indulása óta Európában immár a Galaxy Note7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték.

Tovább