Szűrés

A(z) készülékcsere-program kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilnetezést támogató akciót hirdetett a Vodafone

2022. február 16. -

Április 15-ig minden új egyéni előfizető számára fél éven keresztül bruttó 2 000 Ft-os havidíj kedvezményt biztosít a Vodafone a RED és a jogosult Go tarifacsomagok árából.  A Vodafone február 14-től június 30-ig további, akár bruttó 20 000 forintos extra kedvezményt biztosít azon egyéni ügyfelek számára, akik az NMHH mobilkészülékcsere-támogatási programja keretében 3G képes készüléküket 4G- vagy 5G-képes mobiltelefonra cserélik. 

Tovább

Elindult az NMHH készülékcsere-programja

2022. február 14. -

Ötmilliárdos keretből indult el a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mobilkészülék-csere programja február 14-én. Az összegből negyedmillió használatban lévő 3- és 2G-képes mobiltelefon cserélhető le a mobilinternetezésre alkalmas minimum 4G-képes készülékre. A hatóság tematikus aloldalán térképen kereshető a közel 700 regisztrált üzlet, az igénylés folyamatán pedig kisfilm vezeti végig az érdeklődőket. Pontokba szedtük a legfontosabb információkat.

Tovább

Most sokat ér egy régi mobiltelefon!

2022. február 10. -

Országszerte közel ötven kereskedő mintegy 700 kereskedelmi pontján nyílik lehetőség az elavult 3G-s mobilkészülékek lecserélésére modern, legalább 4G-képes telefonra. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szakmai irányításával működő program mindehhez 20 ezer forint támogatást nyújt.

Tovább

Elindult a kereskedői regisztráció az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. -

Megnyílt a regisztrációs lehetőség azon kereskedő cégek számára, akik részt kívánnak venni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kezdeményezett mobilkészülék-csere támogatási programban. A program keretében az első időszakban a használatban lévő 3G, majd később a 2G-képes mobileszközök cseréjéhez 20 ezer forintos modernizációs támogatást kaphatnak a felhasználók új, minimum 4G-képes készülék vásárlásakor. A támogatást február 14-től lehet igénybe venni. 

Tovább