Szűrés

A(z) kamkorder kulcsszót tartalmazó cikkek

TIPA 2012: Hat díj a Canoné

2012. április 17. -

Hat különdíjat nyert el a Canon a világ vezető fényképészeti kiadványainak szövetsége, a Technical Image Press Association (TIPA) által odaítélt kitüntetések közül.

Tovább

TIPA 2012: három első díj a Sonynak

2012. április 16. -

A szakmailag legjelentősebb európai, digitális képalkotással foglalkozó magazinok egyesülete (TIPA) újból, háromszorosan díjazta a Sony digitális képalkotás területén elért innovációit.

Tovább

EOS-1D C: 4K felbontású videófelvételre képes Canon DSLR-kamera

2012. április 15. -

Bemutatkozott az új EOS-1D C, a filmes, tévés és nagyfelbontású produkciós iparágakat megcélzó digitális tükörreflexes (DSLR) fényképezőgép. A kiemelkedő videóminőséget, javított alacsony megvilágítású teljesítményt és a filmhez hasonló dinamikatartományt kínáló, kompakt és könnyű EOS-1D C képes a fényképezőgépen belüli 4K (4096 x 2160 képpontos) felbontású videók rögzítésére 4:2:2 arányú színmintavételezéssel, még nagyobb kreatív szabadságot kínálva a filmes szakemberek számára.

Tovább

A zenelejátszók és a fényképezőgépek használatát is befolyásolja az okostelefonok terjedése

2012. április 14. -

A kutatási adatok azt mutatják, hogy az okostelefonok terjedésével párhuzamosan nemcsak a "butatelefonok" használóinak aránya csökken, hanem azoké is, akik zenelejátszót, digitális fényképezőgépet vagy GPS-készüléket használnak. A közvélemény-kutatók úgy látják, hogy a multifunkcionális mobilkészülék egyeseknél képes kiváltani más, csak meghatározott célra használható eszközöket.

Tovább