Szűrés

A(z) kamkorder kulcsszót tartalmazó cikkek

Vízálló Full HD sportkamerával bővült az EVOLVE kínálata

2012. augusztus 30. -

Már Magyarországon is kapható az EVOLVE 4500 Full HD sportkamera, amely víz- és ütésállóságának köszönhetően egyaránt használható kirándulás közben, akár víz alatt is, és a kiváló minőségű videók mellett nagy felbontású, részletgazdag fényképeket is készíthetünk vele.

Tovább

EISA díjeső a Sonynak

2012. augusztus 15. -

Európa tizenkilenc országának ötven audio-, video-, mobilelektronikai és fotográfiai szaklapjából álló szövetsége, a European Imaging and Sound Association (EISA) idén is kiosztotta az általuk legjobbnak ítélt termékeknek járó szakmai díjakat, amely közül ötöt a Sony termékeinek ítéltek a digitális képalkotás és otthoni szórakoztatás terén felmutatott innovációinak elismeréseként. A 2012–2013-ban az év SLR, kompakt és utazó fényképezőgépe, valamint 3D-s tévéje és felső kategóriás házimozija is Sony termék lett.

Tovább

Visszavetették a kamerakeresletet a telefonok

2012. július 1. -

Egyre inkább visszavetik a digitális kamerák keresletét az okostelefonok Nagy-Britanniában, az emberek az utóbbiakkal készítenek felvételeket, megelégszenek a gyengébb minőségű videókkal.

Tovább

Canon EOS 650D kettős autofókusz rendszerrel

2012. június 9. -

A Canon bemutatta az EOS 650D-t – egy új, egyszerűen kezelhető digitális tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépet, amely kiváló képminőségével és egyszerű, érintőképernyős kezelésével mindenki számára lehetővé teszi a gyönyörű képek és Full HD videók készítését. A fotózással ismerkedők számára is ideális EOS 650D az Intelligens automatikus fényképezési módokat egy sor speciális funkcióval egészíti ki – vagyis a kezdetben egyszerűen kezelhető géppel később a kézi módok egész sorát lehet kipróbálni és használni.

Tovább